Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Siz Hangi Kablosuz Kulaklığı Seçerdiniz? (Gaming)

Hangisini tavsiye edersiniz? https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-corsair-void-rgb-elite-wireless-premium-7-1-ca-9011202-eu-beyaz-kablosuz-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,613408677.html...
  2. Arthur♛Morgan

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Merhaba, başlıktada belirttiğim gibi kablosuz gaming kulaklık arıyorum mümkünse beyaz olmasını isterim. Bütçem 5300 TL buna göre gerçeten parasının hakkını veren ve mutlu edecek bir tavsiyeniz varsa paylaşmanızı rica ederim. Şimdiden teşekkürler İyi Forumlar
  3. Arthur♛Morgan

Logitech G733 ALMAYIN ALDIRMAYIN

Geçtiğimiz günlerde paraya kıyıp hemde marka ismine güvenip logitech g733 kulaklığını aldım ben bu hatayı yaptım başka arkadaşlarda yapmasın parası boşuna gitmesin. Çok şükür ben iade edebildim ve kurtuldum. İlk olarak kulaklığın ses seviyesi sizi çok üzecek buna ilave olarak 7.1 özelliği...
  4. Arthur♛Morgan

Yayın İçin F/P Mikrofon

Merhaba arkadaşlar yayın için fiyat performans bir mikrofon arıyorum dip ses cızırtı yapmayacak sesi net verecek. Bütçe: 300-350
  5. Arthur♛Morgan

P/F Bluetooth Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar bir bluetooth kulaklık almak istiyorum (air pods gibi) ama piyasayı pek bilmiyorum hangisi iyidir hangisi kötüdür pek anlamam o yüzden size danışmak istedim. Genelde telefonda konuşmak için kullanacağım. Yani sesin karşıya iyi gitmesi önemli Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
  6. Arthur♛Morgan

Yardım Mikrofon Hışırtı Dip Ses Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Kulaklığımın mikrofonunu kullanırken bir sorun yaşıyorum, sorun şu ki mikrofon gayet hassas sesi çok güzel alıyor ama kayıt aldıktan sonra dinlerken bir dip ses oluyor ve gerçekten rahatsız edici. Youtube de bir video buldum ingilizce bir video ama tam olarak yaşadığım sorunu...
  7. Arthur♛Morgan

YouTube Kayıt Almak İçin Mikrofon Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Youtube için kayıt yapmak istiyorum haliyle iyi bir mikrofona ihtiyacım var lütfen F/P olarak çok pahalı olmayan ama kalitesinden ödün vermeyen bir mikrofon önerisinde bulunur musunuz? Şimdiden teşekkürler
  8. Arthur♛Morgan

GamePower Kizaru Almıştım İade Edebilir Miyim?

Merhaba arkadaşlar bundan 3 hafta önce GP Kizaru almıştım şuan üründen memnun değilim dip ses sorunu canımı sıkmaya başladı ve titreşim modun da sol kulaklık özelliğini kaybetmeye başladı acaba şimdi iade etme gibi bir şansım var mı? Tecrübeli arkadaşlardan akıl almak istiyorum. Şimdiden...
  9. Arthur♛Morgan

GP Kizaru Uygulama Ayarları

Merhaba arkadaşlar, GP Kizaru kullanıyorum dip ses sorunu var tabii normal olarak, bazı arkadaşlar uygulamadan ayar yapınca dip sesin çok azaldığını söylüyor ama ben nasıl ayar yapacağımı bilmiyorum ve bir de mikrofon etraftaki sesleri çok algılıyor youtube incelemelerin de insanlar bu...
  10. Arthur♛Morgan

GamePower Kizaru Kulaklık Ayarları

Merhaba arkadaşlar, Geçtiğimiz günler de bir kulaklık aldım (GP Kizaru) Kulaklık güzel sesi bası gayet iyi ama oyunlar da biraz problem yaşıyorum online fps oyunları oynuyorum mesela bazen ses kasarken adamın sesini alıyorum ama sesi duyduğum yerden değil de başka bir yerden çıkıyor adam yani...
  11. Arthur♛Morgan

Kulaklıktan Gelen "sssss" Sesi Nasıl Engelleyebilirim?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bugün yeni bir kulaklık aldım ama herhangi bir ses yokken kulaklıktan "sssss" şeklinde bir ses geliyor. Neden yapar çözümü var mıdır? Bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Geri