Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Yardım Kulaklığımdaki 7.1 özelliği ile ilgili

Razer Blackshark V2 X kulaklığım var. Kulaklığımdaki 7.1'i aktif etmek için Razer'ın 7.1 uygulamasını kullanıyorum. Ama ben o uygulamadan 7.1'i aktif etmesem de normal kullanımlarda da kulaklığım 7.1 olarak çalışıyor. Bu normal mi? Uygulamadan aktif etmeyip oyun oynasam, kulaklıktaki 7.1...
  2. MeynnZenith

Öneri Bu sticker'ları ne yapayım?

Öncelikle konuyu yanlış başlık altına açmış olabilirim, en uygun yer burası gibi geldi. Razer kulaklık kutusundan 2 adet sticker çıktı. Bu sticker'ları ne yapayım? Nereye yapıştırmamı önerirsiniz? Monitörümün ayağı yuvarlak ve tam ortasında sticker kadar yer var. Orası olabilir belki diye...
  3. MeynnZenith

Çözüldü✓ Razer Aktivasyon Kodu Tek Seferlik Mi?

Razer'ın 7.1 aktivasyon kodu tek seferlik mi? Format atsam, formattan sonra aynı prgoramı indirince aynı aktivasyon koduyla kulaklığıma bağlanabilir miyim?
  4. MeynnZenith

Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 X mikrofon SORUNU

Kulaklık bugün elime geldi, PC'min ön panelindeki 3.5mm girişe taktım, kendi mikrofonumu çıkardım ama kulaklığın mikrofonunu algılamıyor bilgisayar. Kutu içinden çıkan dönüştürücü ile arka paneldeki yeşil ve pembe kablolara da bağladım aynı. Ne yapmam gerek?
  5. MeynnZenith

Yardım Bu kulaklığın 7.1 özelliği Win11'de çalışmaz mı?

Razer Kraken X için Amazon'un satın alma sayfasında aşağıdaki gibi bir açıklama yer alıyor. Açıklamada "Yalnızca Windows 10 64-bit'te mevcuttur." gibi bir ifade yer alıyor. Şimdi ben bunu Win11'de kullanamaz mıyım? Yarın iTopya ile anlaşmalı çıkacak olan Razer kulaklığı almayı düşünüyordum ama...
  6. MeynnZenith

Öneri Hangi ürün daha iyi?

Öncelikle evet, kulaklık ile ilgili birden fazla konu açtım. Ama içerikleri farklı. Bütçeme uygun kulaklık arıyorum. İki güzel seçenek buldum: 1- https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07MJFZS9V/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 2-...
  7. MeynnZenith

Öneri Bu kulaklık nasıl? Razer Kraken X

Bütçeme uygun bunu buldum. Şu anda Sinerji'de indirimde. Öncelikle ürün nasıl? Fiyatını hakediyor mu? Bir de Sinerji nasıl, güvenilir bir site mi...
  8. MeynnZenith

Öneri Bütçeme uygun ekipman önerisi

Belirttiğim bütçeme uygun kulaklık ve klavye önerisi istiyorum. Belirli şartlar var istediğim: 1- Ya sadece kulaklık olacak 400TL sınırını aşmayacak şekilde ve kulaklık da kaliteli, 7.1 olacak. 2- Ya da uygun bütçeli bir kulaklık ve klavye beraber olacak toplam 400TL sınırında. Önceliğim...
  9. MeynnZenith

Yardım Kulaklıkta 7.1 görünüyor ama 7.1 olarak duyamıyorum.

Kulaklığım https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_beats-ep-kablolu-kulak-üstü-kulaklık-siyah-ml992ee-a-1170587.html Realtek ayarlarından Stereo, Dört Kanallı Ses Kaydı, 5.1 ve 7.1 olarak ayarlayabiliyorum. 7.1 seçili iken ses sadece sağ-sol geliyor. 5.1 seçili iken ön-ön çapraz-arka...
  10. MeynnZenith

Öneri Bluetooth Kulaklık Öneri

Arkadaşlar Bluetooth kulaklık lazım telefon için ve bütçem de aşağıdaki kulaklık kadar. Sizce bu linkteki nasıl? Alınır mı? https://tiny.one/n11-webtekno-647?utm_source=webtekno
  11. MeynnZenith

Yardım 5.1 Surround nedir? Sanal Surround iş yapar mı?

Arkadaşlar 5.1 Surround ses seçeneği var oyunlarda. 5.1 ne iş yapıyor, 7.1 gibi mi? Sanal Surround'u da Windows ayarlarından açarsam oyunlarda hangi ses seçeneği ile kullanabilirim o özelliği, iş görür mü? 1622620416 İlla ki bileniniz vardır, az da olsa bir bilgi verin bari... :(
  12. MeynnZenith

Fiyat Performans Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Arkadaşlar selam. Uygun fiyatlı ama iyi performanslı olan bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, sevgiler, saygılar. (Fiyat aralığındaki virgül iki fiyatı ayırmak içindir yani 150 bin değil)
Top Bottom