Arama sonuçları: *

1. LogiMess

Sporda kullanılacak kulaklık tavsiyesi

Bütçe maksimum 2K ucuz yollu bir şey mi alsam emin olamadım. https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-jabra-elite-4-active-tws-kablosuz-kulak-ici-fiyati,1605652891.html...
  2. LogiMess

2K bütçeye kulaküstü kulaklık tavsiyesi

2000TL'ye kulaküstü oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz? Aklımda şu an blackshark v2x var.
  3. LogiMess

Razer Blackshark V2x vs CLOUD II

Razer Blackshark v2x kupon+naysla 1440TL ye geliyor. CLOUD II 2480TL ye geliyor. Hangisi tercih edilmeli, uzun ömürlü olsun istiyorum. 2000 den aşağı fiyatta güzel bi kulaklık var mı?
  4. LogiMess

800TL altı kulaklık önerisi

Bilgisayar için kulaküstü kulaklık önerisi. Uzun süre idare etsin
  5. LogiMess

350 Lira bütçeye Bluetooth kulaklık önerisi

350 lira bütçeyle Sporda kullanılacak bluetooth kulaklık önerir misiniz?
  6. LogiMess

500-600TL Arası Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Bu gün bir tane konu açtım 200TL ye kulaklık önerisi istedim bütçemi çıkarıp uzun yıllar götürecek bir şey almak istedim Oyun için olacak konfor , rahatlık önemli , mikrofonu olması gerek marka takıntım pek yok ama bilindik markalar önerirseniz daha iyi , Vatan vs. Takıntım yok @TECHNO Şu anlık...
  7. LogiMess

200TL ye mikrofonlu Kulaklık Önerisi

Şu anlık Kullandığım G332 Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor online derslere giriyorum mikrofon lazım oluyor her türlü o yüzden garantideyken hemde yedek olarak bir kulaklık almak istiyorum bütçem 200 olabilecek en F/P kulaklığı önerir misiniz ? Oyuncu kulaklıklarından önerin müzik kulaklığı önermeyin
Top Bottom