Arama sonuçları: *

1. emresanda

Yardım Kulakiçi Bluetooth Kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Sporda ve evde müzik dinlerken kullanabileceğim ses kalitesi ve bassları tatmin edici ve en önemlisi kulaktan kolay düşmeyen bir yapısı olan kulakiçi bluetooth kulaklık arıyorum. F/P olabilir, bir tık üst segment olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. NOT: Samsung S25 FE...
  2. emresanda

Yardım Samsung Galaxy Buds Pro silikon uç önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy Buds Pro'nun sanırım ilk çıkan versiyonu kullandığım. Orijinal silikon uçlarını temizlerken başka bir silikon uçla idare etmek için değiştirmiştim. Sonradan ne orijinalini bulabildim nede taktığım uçtan keyif alabildim. Hafif bir başımı kıpırdatsam iki...
  3. emresanda

CORSAIR Virtuoso RGB SE Terletmeyen Pad Önerisi?

Herkese merhaba arkadaşlar. CORSAIR Virtuoso RGB SE kullanmaktayım. Ürün linki: https://www.itopya.com/corsair-virtuoso-rgb-se-hi-fi-71-surround-kahverengi-kablosuz-kulaklik_u11916 Orijinal pedi deri ve çok terletiyor. Kış aylarında idare edilecek düzeydeydi fakat yaz ayları gelmekte ve yazın...
  4. emresanda

Yardım Corsair Virtuoso SE terletmeyen kulak pedi?

Herkese merhaba arkadaşlar. Corsair Virtuoso SE Metalik Gri RGB Hi-Fi 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık kullanıyorum. Kulak pedleri çıkabiliyor. Deri olduğu için terletme yapıyor. Bunun yerine terletmeyen bir kulak pedi arıyorum. Kulaklığımla uyumlu olacak tabi ki. Bilgisi olan arkadaşların...
  5. emresanda

200 TL Kulak içi kulaklık arıyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Hem İphone 11, hem de bilgisayarımda kullanabileceğim kablolu kulak içi kulaklık arıyorum. Çeviricisi bütçeye dahil değil. Müzik dinleyip film izlerken kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
  6. emresanda

Çözüldü✓ Kulakiçi oyuncu kulaklığı önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Mikrofonlu kulakiçi oyuncu kulaklığı almaya karar verdim. Bütçem maksimum 300-400 TL bandında. Bu bütçeye mümkün olduğu kadar F/P beni üzmeyecek bir ürün almak istiyorum. Bu bütçelere mikrofon kalitesi belli bir seviyeyi geçmeyebilir onun farkındayım. Ama...
  7. emresanda

Yardım Kulakiçi Mikrofonlu Gaming Kulaklık Önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi Kulakiçi Mikrofonlu Gaming Kulaklık arıyorum. Bütçem Max 500 TL. Kafa ve kulak yapım biraz büyük olduğu için kulaküstü kulaklıklarda rahat edemiyorum. Öneren herkesde üst segment önerdiği için şuanlık onları almaya durumum yok. İnternetde...
  8. emresanda

Öneri Bütçe 800 TL. Gaming kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar herkese merhabalar. Mikrofonu bozulana kadar kullandığım kulaklık GamePower Kizaru idi. Kullananlar bilir kablosu plastik yapıda. Çok dolanıyordu ne yaparsam yapayim düzelmiyordu. Git gide iyice dolanmaya başlamıştı. En sonunda olan oldu ve mikrofonu çalışmamaya başladı. Daha sonra...
  9. emresanda

Corsair Virtuoso > Alacağım kulaklık hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Aşağıda detaylı marka modelini belirttiğim iki kulaklıktan birini alacağım. İnceleme videolarını izledim araştırdım. Genel izlenim çok kaliteli Allahtan bir şey olmazsa uzun yıllar kulaklık sorunum ortadan tamamen kalkacak gibi. Neden bu kadar yüksek bütçeyle kulaklık...
  10. emresanda

Öneri Bütçe 500 - 1000 TL arası Kablosuz Gaming Kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi bütçem 500 - 1000 TL arası GamePower Kizaru kullanıyorum. Kablosu beni çileden çıkardı ne yaptıysam olmadı çok dolanıyor sadece bu yüzden paraya kıyıp kablosuz kulaklık almak istiyorum. RGB olup olmaması önemli değil. Paramın karşılığını almak...
Geri