Arama sonuçları: *

1. cr4ck

Öneri Anker Soundcore Sport X10 alınır mı?

Bu tarz askılı kulaklık arıyorum. Alınır mı? Başka öneriniz varsa paylaşabilirsiniz. Anker Soundcore Sport X10
  2. cr4ck

Öneri Anker Soundcore q35 mi yoksa q45?

İkisinden birini siparişi vereceğim fakat kararsız kaldım. q45 almaya değer mi, yoksa q35 yeterli olur mu?
  3. cr4ck

Öneri Anker q35 alınır mı?

Geçen hafta indirim konusu açılmış fakat maalesef kaçırdım, şu an 3150 civarında satılıyor. Alınır mı, başka marka/model önerir misiniz?
  4. cr4ck

Yardım Cloud 2 servisine nasıl ulaşırım?

Müşteri temsilcisiyle görüşmeye çalışıyorum fakat mesajlara sürekli bot cevabı geliyor. Aranızda daha önce servise yollayan oldu mu?
  5. cr4ck

Yardım Cloud 2'nin sağ tarafı basslarda cızırdıyor

Bu her zaman olmuyor, içine doğru hafifçe üfleyince bir süreliğine geçiyor. Çözümünü bilen var mı? Servise mi yollamalıyım? Amazondan almıştım ama alalı 1 seneyi geçti.
  6. cr4ck

Yardım Cloud 2 mikrofon düşük ses problemi

2 kişi cloud 2 kullanıyoruz. Discordda konuşurken arkadaş, diğer cloud 2 kullananın sesini %100'e, benim sesimi %175'e alınca eşit olduğunu söyledi. Ses kartında mikrofon full de, discordda en yüksekte fakat az geliyor diyorlar. Donanım ve sesten db değiştirmeyi denedim fakat değişmiyor. Daha...
  7. cr4ck

Öneri Max 250 TL'ye kulakiçi kulaklık önerisi

Müzik için bakıyorum, Lenovo LP1 LivePods modeli iyi midir?
  8. cr4ck

Amazondan Cloud 2 aldım fakat eski kullandığım c2'den daha farklı gözüküyor?

Yeni modeli gibi bir şey olabilir mi? En belirgin farkı mikrofon girişindeki ufak çukur yok. Eskiden aldığım; Amazondan aldığım yeni gelen ürün;
  9. cr4ck

Cloud 2 vs BlackShark v2x hangisi daha iyi?

Bir ara blackshark v2 de indirime girmişti fakat yetişemedim. Tekrar indirime girmesini beklemeli miyim yoksa bahsettiğim iki kulaklıktan birini almalı mıyım? Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? (Daha önce cloud 2 kullandım fakat blackshark 2 deneyimim hiç olmadı.) Bu arada v2x ile normal...
  10. cr4ck

Usb giriş kalitesinin sese bir etkisi var mıdır?

Yani anakart yerine 3.0 girişi bulunan kasaya direkt taksam bir ses kalitesi farkı olur mu?
  11. cr4ck

Masa mikrofonu önerisi

Masa mikrofonu önerilerinizi bekliyorum. Max 1000 olursa iyi olur.
  12. cr4ck

Steel series arctic 1 mi, Drop Plus mı yoksa HyperX Cloud Stinger Core'mu?

Steel Series Arctic 1 mi, Drop Plus mı yoksa HyperX Cloud Stinger Core mu? Ayrıca 300-400 civarında öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Top Bottom