Arama sonuçları: *

1. Lagrima

Corsair hs60 kırıldı

Merhaba, bu kulaklığı alalı 3 seneden çok oluyor. Garantisi çok yüksek ihtimal bitmiştir. Zaten garanti belgesini de bulabileceğimi düşünmüyorum. Görselde gösterdiğim gibi kulaklığın üst kısmıyla alt kısmını birlikte tutan aksan nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde kırıldı. Herhangi bir...
  2. Lagrima

Stüdyo/Ev kulaklık tavsiyesi

Aktif olarak müzik yapan biriyim. Kesin ve net bir şekilde bir tane referans monitöre ihtiyacım var. Ancak şöyle bir sorun yaşıyorum. İşim gereği oldukça fazla müzik dinlemem gerekli kapasitemi arttırmak için. Ancak referans kulaklıklarla lezzetli bir müzik zevki yakalayamıyorum sanırım. Sizce...
  3. Lagrima

Rock müzik türü için Bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar genellikle Rock türünde şeyler dinlerim tabii bunun yanında blues, metal, jazz vs dinlediğim olur. Bu müzik türlerine uygun bir kulaklık önerisine ihtiyacım var. Kulak içi kulak dışı hiç fark etmez. Bütçe olarak da çok uçuk bir bütçe yok öğrenci olduğum için. Maksimum 900...
  4. Lagrima

Hs 60 pro uzamsal ses mi? 7.1 mi?

Bundan yaklaşık 1 hafta önce hs60 pro satın aldım.Normalde kulaklığı icue yazılımı üzerinden aktifleştirilen 7.1 surround şeklinde kullanıyordum.Bugün windowsun uzamsal sesini fark ettim.Sizce oyunlarda 7.1surround mu kullanmalıyım?Yoksa windowsun uzamsal sesini mi?
Geri