Arama sonuçları: *

1. Uğur

Yardım Logitech g522 alınır mı ?

Logitech g522 hakkında pek inceleme görmedim alınır mı ?
  2. Uğur

3000-6000 TL arası Wireless gaming kulaklık önerir misiniz?

1- 3000-6000 TL civarı. 2- mikrofonu ve sesi iyi olursa güzel olur. Yayın açmayı düşünüyorum ondan dolayı mikrofon kalitesi bir tık önemli yani. Şu an Arctis 3 var ve PUBG'de zor ses kasıyorum o yüzden ses kasabileceğim kulaklık lazım. 3- mikrofonu ya içe girmeli ya da çıkar-tak şeklinde olacak...
  3. Uğur

Yardım Arctis 3 kulaklığım için ses kartı veya dönüştürücü önerir misiniz?

Kulaklığın kendi kablosunu sevmiyorum ve bu zamana kadar https://ugreen.com.tr/urun/ugreen-harici-usb-ses-karti-15-cm/ bu cihaz ile kullanıyordum ama bugün bozuldu ve yenisi de piyasada yok ne önerirsiniz...
  4. Uğur

Kulaklık için uzatma kablosu alsam seste sorun olur mu ?

Şöyle usb uzatma kablosu alsam seste sorun olur mu acaba ...
  5. Uğur

Yardım SteelSeries Arctis 3 pc sesini karşı tarafa iletiyor.

SteelSeries Arctis 3 var bende jak girişli olduğu için pc seslerini de alıyor ve genellikle karşı tarafada iletiyor dönüştürücü alırsam düzelir mi bilgisi olan yardım edebilir mi ?
  6. Uğur

Yardım Steelseries Arctis 3 kulaklıkta ses sekiyor

Mikrofon düğmeden kapalı olmasına rağmen dc de ses sekiyor niye oluyor bu nasıl kapatabilirim ?
  7. Uğur

Steelseries Arctis 3 kullananlar bakabilir mi ?

Arctis 3 kulaklığım var. Üstündeki ses açma kapama tekerleğini sona doğru kısmama rağmen ses az da olsa duyulcak kadar geliyor ve sonda yani. Bu kronik sorun falan mı yoksa benim kulaklıkta mı sıkıntı var ? Çok dert ediceğim şey değil ama merak ettim. 1676308513 Bide kulaklığı eğer kendi kablosu...
  8. Uğur

Yardım Arctis 3 kulaklık için ses kartı önerisi

Arctis 3 var ama girişi jaklı olduğu icin pc de eski olduğu için jak girişi bozuk galiba bana kaliteli usb den jak dönüştüren alet lazım acilinden önerebiliceğiniz marka model var mı
  9. Uğur

Öneri Bluetooth kulaklık nasıl uzun ömürlü kullanırım ?

Dünkü tcl moveaudio s600 aldım ilk kez kullanacağım da şarj etmem gerekirmi veya kutuyu şarj edicekken kulaklıklar içinde olmalı mı olmamalı mı tavsiyeler verirsiniz sevinirim
  10. Uğur

Yardım Razer blackshark v2x mi arctis 3 mü ?

Hangi kulaklık daha iyi bende arctis 3 var kuzenim vermişti razer almaya değer mi ?
Geri