Arama sonuçları: *

1. evilmory

Yardım MediaMarkt’dan Airpods Almak?

Arkadaşlar AirPods Pro 2. Nesil almayı düşünüyorum. Apple Store'da 9300TL MediaMarkt'da 7500TL Apple'dan alırsam garanti, iade gibi işlemlerde hiçbir sorun yaşamayacağımı biliyorum ama MedaiMarkt ile aralarında 2000TL fark var. MediaMarkt'dan alırsam ileride kulaklıkla ilgili sorun yaşadığımda...
  2. evilmory

Öneri Arctis prime sonrası Nova 1’e geçilir mi?

İtopyadan aldığım Arctis Prime kulaklığı bir tarafından hiç ses gelmediği için garantiye verdim ve bana stok olmadığı için Arctis Nova 1 Hi-fi vermeyi teklif ettiler. Sizce nova 1’e mi geçeyim yoksa 1500tl para iadesini alıp üstüne para ekleyerek yeni bir kulaklığa mı geçeyim?
  3. evilmory

Yardım Blackshark v2 x mi Arctis Prime mı

Son kez açıyorum bu konuyu bu akşam alıcam. Razer blackshack v2 x mi almalıyım yoksa Steelseries Arctis Prime mı Arada 500 liralık bir fark var, vermeye değer mi? Ve Prime da ss uygulumasında sonarı fln kullanabiliyor muyuz?
  4. evilmory

SS Arctis Prime mı Blackshark V2 X mi

Soru başlıkta Şuan da kötü bir ses kartım var ama yaz sonuna doğru yeni pc almayı düşünüyorum hazır indirimler de varlen kulaklığı aradan çıkarayım Bütçem en fazla 1.5k Bu modellere bakıyorum sizin önerdiğiniz başka bir model var mı?
  5. evilmory

SteelSeries Arctis Prime alınır mı?

Alınır mı? bu fiyat bandında başka ne alınır? önerdiğiniz başka neler var?
  6. evilmory

Öneri Ses kartlı kulaklık önerir misiniz

Bütçem en fazla 1.5k ama 1k civarında olursa iyi olur. Mikrofonu iyi konforu güzel ses kartlı bir oyuncu kulaklıkığı önerebilir misiniz?
  7. evilmory

Öneri BlacksharkV2X VS Asus H3 VS Nova 1 Hi-fi

Arkadaşlar yakın zamanda kulaklık alacağım. Şuandaki baktığım kulaklıklar bunlar. Hangi kulaklığı tercih etmeliyim veya sizin önerdiğiniz bir kulaklık var mı? Birde Nova 1P ile Nova 1 arasında ne fark var(aralarında 300tl var) Bütçem en fazla 1.5k ama 1k civarında olursa iyi olur.
  8. evilmory

Steelseries Nova 1P Hi-fi ile Nova 1 Hi-fi arasında ne fark var?

Soru başlıkta bu modeller arasında ne fark var? İki model arasında 300tl far var. ve blackshark v2 x bu modellerden iyi midir?
  9. evilmory

Blackshark V2 X alacağım ama anakartım iyi değil?

Oyuncu kulaklıklarına bakarken forumlarda jak girişli kulaklıklar için iyi bir anakart lazım olduğunu gördüm. Bu konuya çok hakim değilim. Benim kullandığım cihaz giriş seviyesi bir laptop. Şuan da almak istediğim kulaklık Blackshark V2 X ve bu söylemlerden dolayı bu modelin USB versiyonunu...
  10. evilmory

1k bütçe de kulaklık önerir misiniz

Mikrofonu ve oyun performansı iyi, en f/p kulaklığı önerebilir misiniz
  11. evilmory

Öneri 500tl kulaklık öneriri misiniz

Kulaklığı oyun oynamak için kullanacağım. Bütçem 500tl ama en son 600 olur. 2.5 yıldır James Donkey 710 kullanıyorum ve 3-4 ay öncesine kadar parasına(300) göre çok memnundum ama bunun da ömrü azaldı. Önce pedleri sökülmeye başladı sonra tamamen soyuldu, yakın zamanda sık olmasada bağlantı...
  12. evilmory

Öneri Kulaklık öneriri misiniz

2-2.5 yılıdr James Donkey 710 kullanıyorum ve çok memnunum ama ömrü kısıtlıymış pedleri 1.5-2 ay önce soyulmaya başladı ve şuan çoğu kısmı soyuldu bundan başka bazen algılama sorunları oluyor. max 500tl mikrofonu ortalama ses kasabileceğim pedleri rahat en az 1.5-2 yıl gidicek bir kulaklık...
  13. evilmory

Çözüldü✓ James Donkey 712 Kulaklık pedleri soyulmaya başladı

Arkadaşlar bana bundan oldu.Pedlerin 1 hafta önce soyulmaya başladığını farkettim.Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama garantisi bitmiştir herhalde. Ne yapmalıyım?
  14. evilmory

Hepsiburada JD 710 İndirimi Ne Zaman Biter?

JD 710 Ve 711 Modelleri Hepsiburada da 250TL den 183TL Olmuş Bu İndirim Ne Zaman Biter?
  15. evilmory

Yardım 500TL ye Kulaklık Ve Mouse Önerir misiniz.

Aklımdaki Ürünler Kulaklık - Rampage Comford https://www.hepsiburada.com/rampage-rgw9-comfort-siyah-usb-7-1-rmikrofonlu-oyuncu-kulaklik-pm-HB00000IHB9I Mouse - Corsair Katar Pro Wriless...
  16. evilmory

Hangi Kulaklık Daha İyi?

Aradığım Özellikler Mikrofonu Orta Seviye Olsa Yeterlidir FPS Oyunlarında Rakibin Nerden Geldiğini Algılıyabiyim Oyun Başında En Fazla 3 - 4 Saat Kalırım Çok Terletmesin James Donkey 711 https://www.incehesap.com/james-donkey-711-siyah-7-1-surround-gaming-kulaklik-fiyati-39979/ James Donkey...
  17. evilmory

Yardım Rampage Drop Plus İle İlgili Birkaç Sorum Var.

Sorularım Dışarıya Çok Ses Veriyor mu? Kablosunun Kalitesi Nasıl? Uzun Kullanımda Kafa Kısmında Yırtılmalar Varmı? Uzun Kullanımda Yaz Aylarında Veya Normal Aylarda Terleme Yapıyor mu? 3-4 Saat Kullanım da Başı Ağrıtır mı? Ve 400TL yi Hakediyor mu?
  18. evilmory

Yardım Rampage Rm-k60 Drop Plus Oyuncu Kulaklığı İyi mi?

Rampage Rm-k60 Drop Plus Oyuncu Kulaklğı İyi mi? Bu Kulaklık Beni Kaç Yıl Gider? Yazın Çok Terleme Yaparmı? Sorularım Bu Kadar. Biraz Araştırdım Ve Çoğunlukla İnsanların İyi Dediğini Duydum Ama Bazıları da "Rampage Lan Bu alınır mı?" Gibi Dediklerini Duydum. Rakibi Hyperx Cloud 2 Diyende Var(bence...
  19. evilmory

Yardım Oyuncu Kulaklığı önerir misiniz?

Bütçem 300-500 Arası Oyunlarda Rakibin Nerden Gelebildiğini Algılıyabiliyim. Mikrofonu Orta Düzeyde Olsa Yeterlidir. Şimdiden Yardım Eden Herkese Teşekkürler...
  20. evilmory

Yardım Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı önerir misiniz?.

Kulaklik da İstediğin Şeyler Rakiplerin Nerden Geldiğini Algiliyabiliyim Mikrofonu Çok Kötü Olmasın Orta Düzeyde Olsa Yeter. Bütçem Bu Özelliklere Göre Fiyatı Ne Kadar Düşük Ve F/P Olursa Benim İçin O Kadar İyi Olur.
Top Bottom