Arama sonuçları: *

1. Levi Ackerman

Öneri Bluetooth Kulaklık Önerisi

120 TL bütçem var (140'a kadar çıkabilir.) Telefon için bluetooth kulaklık arıyorum. Benim bulduklarımdan biri : https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-true-wireless-earbuds-basic-2-p-47889430 Önerilerinizi bekliyorum... İYİ FORUMLAR!
  2. Levi Ackerman

Çok Ucuza Kulaklık Stand Önerisi

Evet herkese selamlar dostlar Soru başlıkta En fazla 30₺ civarı (lütfen aşmayın) Kaliteli bir şey olmasına gerek yok beni 1 2 ay idare etsin şimdiden teşekkür ederim
  3. Levi Ackerman

95₺ ye kadar kulaklık önerisi

Herkese selamlar dostlar Normalde 120 ₺ ye kulaklık alacaktım hatta konu açmıştım sağolsun arkadaşlar yardım etmişti. Ama maalesef bütçemle ilgili bir sıkıntı çıktı. Ancak bu miktara kadar çıkabilirim. Harika bir şey istemiyorum zaten. Csgo, ağırlıkla apex legends, fortnite ve valorant oynuyorum...
  4. Levi Ackerman

Max 110tl Oyun için Kulaklık Önerisi

Evet herkese selamlar dostlar Oynadığım Oyunlar; CS:GO FORTNİTE APEX LEGENDS VALORANT, Genellikle bu tarz oyunlar oynuyorum.Kulaklık şık ve örgü kablo olursa çok sevinirim.(Bütçeye 110 dedim ama daha ucuz şeylerede açığım)
  5. Levi Ackerman

Type-c Girişli Kulakİçi Kulaklık Önerisi

Bütçe max 40 45 zorlayabilirsiniz. Tek istediğim şey dışarı fazla ses vermesin Başlıkta belirttiğim gibi Type-c olması çok önemli... Şimdiden teşekkür ederim Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Top Bottom