Arama sonuçları: *

1. B

TWS Kulaklık Önerisi

En fazla 150 tl tws kulaklık arıyorum ama şekil olarak aşağı doğru sapı olanlardan olması gerek mikrofonu hiç önemli değil olmasa bile olur sadece müzik için kullanılacak
  2. B

TWS kulaklık takınca discordun sesi kötü geliyor

Haylou GT1 Plus kulaklığımı takınca discordun sesi çok kötü geliyor diğer sesler normal kulaklığın şarjı ful hem mobilde hem pc de oluyor
  3. B

Haylou gt1 plus dc de sesi kötü veriyor

Haylou gt1 plus dc'da sesi kötü veriyor normal seste sıkıntı yok sadece dc nin sesini kötü veriyor, bir de sadece telefonda oluyor pc ye bağlayınca normal Telefon huawei p smart s
  4. B

Haylou gt1'den iyisi var mı

Haylou gt1 den iyisi bu fiyatta var mıdır? Bu bütçede ne alınır başka tws
  5. B

Tws kulaklık tek taraf çalışmıyor

Soundmates 5.0 tws kulaklık sadece sol taraf çalışıyor yani bağlanınca ses gelmiyor değil, çünkü daha hiç bağlayamadım bağlanması için sağ ve sol tekin eşleşmesi gerekiyormuş, ama sağ tarafın ne kutuya koyunca ışığı yanıyor ne de çıkarınca eşleşme ışığı yanıyor, ama kutuya koyduğumda kutunun...
  6. B

Kablosuz kulaklığı çalıştıramıyorum

Tzumi sound mates 5.0 kulaklığı bir türlü çalıştıramıyorum, nasıl yapabileceğimi bilen varsa adım adım anlatabilir mi
  7. B

Kablosuz kulaklık eşlenmiyor

Tzumi soundmates 5.0 kulaklık sağ ve sol birbiriyle eşlenmiyor, sadece sol kulaklığın eşleme ışığı yanıp sönüyor
  8. B

Soundmates marka kablosuz kulaklık

Arkadaşlar merhaba, elimde soundmates marka bi kablosuz kulaklık var hediye geldi, bu kulaklığı açtığımda Bluetooth ağında telefonum bulmuyor, kulaklık bir tık airpods çakması gibi duruyor, acaba sadece iPhone ile mi kullanıyor, öyleyse bunu android telefonda kullanamaz mıyım?
  9. B

Lenovo live pods 1 alınır mı

Lenovo live pods 1 alınır mı, bu fiyatta daha iyi öneriniz varsa lütfen belirtiniz
  10. B

150tl bandında kulakiçi kulaklık önerisi

150tl civarında kulakiçi kulaklık arıyorum kablosuz olmak zorunda değil olsa güzel olur tabi
Geri