Arama sonuçları: *

1. D

ASUS ROG STRİX GO 2.4 Alınır mı?

Sizce başlığa yazdığım kulaklık nasıldır? Önerir misiniz? İtopya üzerinde 2230 TL ye satılıyor almayı düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz kablosuz gaming modeller varsa önerilerinize açığım iyi forumlar dilerim. 1700069176 FPS oyunları vs için alınır mı? Link...
  2. D

Max 2500 TL kablosuz kulaklık önerisi

Tercihen kablosuz arıyorum ama şu kablolu kusursuz çok güzel dediğiniz var ise değerlendirebilirim. Dediğim gibi tercihen kablosuz arıyorum şarjı bittiğinde şarj kablosu ile şarj ederken aynı anda kullanmak isterim. Araştırırken asus rog strix go 2.4 ü gördüm güzel geldi gözüme. Sizinde...
  3. D

1500-2500 arası kablosuz oyuncu kulaklığı

Genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum gecikme değeri düşük sorun çıkarmayacak kablosuz kulaklık önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar dilerim.
  4. D

Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Kablolar birbirine dolaştığı için çok sıkıldım kablosuz 2000 tl bandında (fazla geçmezse sevinirim) bir kulaklık arıyorum ağırlıkla fps oyunları oynuyorum buna göre en iyi fp ürünü önerirseniz sevinirim
  5. D

Öneri FPS oyunları için kulaklık önerisi

Ağırlıklı FPS oyunları oynayan birisiyim o yüzden hem verdiği ses hemde mikrofonu iyi olan bir kulaklık arıyorum. Tercihim kablosuz olmasıdır ama kablolu olursa da sorun değil. Bütçem 1,5k-2k arasında ama 2k ona vereceğine kablolu olarak şu kulaklığı al ses ve mikrofon performansı kat kat daha...
  6. D

Kulakiçi tam kablosuz silikonlu kulaklık önerisi

Başlıkta dediğim gibi böyle bir kulaklık arıyorum en fiyat performans olan kulaklığı söylerseniz sevinirim bütçem 50 TL kadar oynayabilir
  7. D

Type C kulaklığı bilgisayara bağlamak

Elimde telefonun içinden çıkan type-c uçlu kulaklık var fakat laptop da type-c girişi yok onun için jack to type-c aparatı vs var mıdır?
  8. D

Kulaklık iade hakkında bilgi istiyorum

Bugün doğum günümdü ayıptır söylemesi RAMPAGE BLİSSFUL kulaklık hediye almışlar vatandan değişim ya da iade süresi kaç gün kutusunu hiç açmadım ellemedim bile ve başka bir vatan mağazasından iade veya değişim alabilir miyim?
  9. D

Öneri Max 700 TL günlük kullanım için kulak üstü bluetooth kulaklık

Ses Kalitesi Güzel Olsun Type C ile şarj olsun ve boyna takınca boynu fazla sıkmasın
  10. D

Öneri Günlük Kullanım için Kulak üstü bluetooth kulaklık öneri

Max 500 tl 0 veya ikinci el farketmez. Ses kalitesi iyi olsun Type C ile şarj olsun ve kulak pedleri dönebilsin boyuna takınca boynu sıkmasın
  11. D

Öneri Max 450 Tl bandında bluetooth kulaklık

Kulaküstü bir model arıyorum. İkinci el veya sıfır farketmez. Type C ile şarj olsun sesleri güzel olsun 1668355231 Birde Kulak pedleri dönebislin boyuna takınca boynu sıkmasın
  12. D

Öneri Kulaküstü kablosuz bluetooth kulaklık önerisi

Telefonda müzik amacıyla alıyorum kablosuz olması ve kulak pedlerinin büyük olması önemli jbl gibi olmasın oyuncu kulaklığı gibi etrafı sarsın 1667932622 Belki 600e çıkabilirim ama kesin değil o yüzden 500 bandında önerirseniz çoğnluk olarak iyi olur
  13. D

Öneri Kulaküstü Bluetooth kulaklık önerisi

Önerebileceğiniz güzel baslar tizler yerinde dışarı ses vermeyen ve kulak pedleri küçük olmayan kulak etrafı kaplayan kablosuz bir model arıyorum
  14. D

Öneri Max 2500 Tl wireless oyuncu kulaklığı (Belki 3000 olabilir önerilere göre)

Valorant oynuyorum her sesi almak istiyorum mikrofon da çok iyi olsun varsa öneriniz bekliyorum.
  15. D

Öneri max 1500 tl bandında oyuncu kulaklık önerisi

Fps oyunları oynuyorum güzel ses kastıracak bir kulaklık olsun mikrofon çok ses almasın ve kablosuz olursa daha iyi olur kablolu önerecekleriniz ise kablosu çok kalın olmasın lütfen teşekkürler
  16. D

Öneri FPS Oyunları için kulaklık önerisi

Yukarıda görüldüğü gibi Fps oyunları oynuyorum daha çok mikrofonu üzmesin 7.1 olsun güzel bir kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. (Kablosuz varsa daha iyi olur eğer kablolu önerecekseniz kablosu kalın olmasın fazla dolanıyor düzeltmek zor oluyor)
  17. D

Max 2k kablosuz kulaklık önerisi

Genelde FPS oyunları oynuyorum bunun için kulaklık arıyorum. En önemlisi kablosuz olması lazım 2. El temiz garantili ya da 0 önerebileceğiniz modeller var mıdır link vs atarsanız sevinirim.
  18. D

Öneri Oyuncu Kulaklık Önerisi

Max 800 TL FPS oyunları için kulaklık önerisi istiyorum. Kablosuz olursa daha iyi olur. İyi günler
  19. D

Öneri 1500-2000 TL bandında wireless oyuncu kulaklık

Profesyonel olarak oyun oynamak istiyorum önerebileceğiniz kulaklıklar neledir?
  20. D

Öneri Wireless Oyuncu kulaklığı

Fps oyunları için en iyi 1000 1500 TL bandında wireless Oyuncu kulaklığı önerir misiniz almayı düşünüyorum da
Top Bottom