Arama sonuçları: *

1. Ata Şen

Yardım Acil 3K Bütçede Wireless Gaming Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selam sorum başlıkta zaten, şu anki baktığım model razer barracuda x 2022 edition başka önerilerinizi bekliyorum.
  2. Ata Şen

Yardım 2k-3k arası wireless kulaklık önerisi

Arkadaşlar iyi forumlar piyasayı bilmediğimden bütçeyi açık yazdım fakat 2k ya ne kadar yakın olursa o kadar iyi şuan arctis 1 kullanıyorum kalite olarak uçmaya gerek yok dolayısıyla.
  3. Ata Şen

Wireless kulaklık önerisi

Arkadaşlae merhaba max 1100 civarı bütçem var ve kulak üstü dışarıda müzik dinlemek için kullanacağım kulaklık önerisi istiyorum. Razer opus x e bakmıştım ama yorumları göremedim o model iyiyse ondan alacağım 950tl ye ne önerirsiniz.
  4. Ata Şen

Yardım SteelSeries Arctis 1 kulaklık için kablo uzatıcı önerisi

Arkadaşlar merhaba, SteelSeries Arctis 1 kulaklık için jak girişli uzatma kablosu almıştım. Fakat ürünün kendisi zaten bir uzatıcıyla geliyor ve bu uzatıcı kablonun 2 ucu var. Bir ucu kulaklık diğer ucu mikrofon. Eğer dışardan aldığım uzatma kablosunu takmak istersem ürünün kendisinin verdiği...
  5. Ata Şen

SteelSeries GG gerekli mi ?

Arkadaşlar merhaba Arctis 1 kullanıyorum. Steelseries GG indirdim bayadır kullanıyorum. Sorunum şu uygulamada gaming olarak bir mod geliyor. Varsayılan olarak chat ayarlasam da. Gaming modunda oto 7.1 devreye giriyor fakat 7.1 kullanmamak istiyorum uygulamayı silsem klasik 7.1 olmayan şekilde...
  6. Ata Şen

Kulaklık için uzatma kablosu önerisi

Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun, konuya gelirsek (kulaklığın kablosunun boyu yetmiyor) Arctis 1 kulaklık için amazondan ugreen uzatma kablosu almıştım. Sonrasında kulaklığa kutusundan çıkan birleştirici taktım ve ona da uzatıcı kabloyu taktım fakat sadece hoparlörü için çalışıyormuş...
  7. Ata Şen

[ÇÖZÜLDÜ]Arctis 1 mikrofon çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba Steelseries Arctis 1 kulaklığa sahibim mikrofonu çalışmamaya başladı. Discorddayken farkettim daha öncesinde kulaklığımı kullanmazken başka bir mikrofon bağlayıp monitörümün hoparlörünü kullanıyorum canım kulaklık takmak istemezse. Discord'da şöyle bir şey farkettim, ses...
  8. Ata Şen

Yardım Steelseries Arctis 1 mikrofon çalışmıyor

Bugüne kadar problem yaratmamıştı, başlarda sadece ses ayarlarından ses seviyesini arttırmıştım. Steelseries Engine yüklü bilgisayarımda. problem nedir anlamadım. Kulaklık çalışıyor ama mikrofon ses almıyor yardımcı olur musunuz. 1674728312 Garantiye göndermeli miyim amazondan almıştım.
  9. Ata Şen

Yardım Arctis 1 7.1 kapatma sorunsalı Biri Yardım Etsin Lütfen

Arkadaşlar selam Arctis 1 var elimde kullanıyorum fakat sanal 7.1 li çalışıyor otomatik şu an hoparlör (realtek high definition audio) ya bağlıyım ses 7.1 geliyor bu arada sadece bundan ses alabiliyorum diğerlerinden ya ses gelmiyor ya da monitörün hoparlörüne bağlı örneğin steelseries sonar...
  10. Ata Şen

Hangi Kulak Üstü Kulaklığı Tercih Etmeliyim

Arkadaşlar selam bir kulaklığa ihtiyacım var pc de kullanacağım bütçem 500-600tl hangi model daha iyidir daha iyisi varsa önerirseniz sevinirim Anker SoundCore Strike 3 7.1 Surround USB Oyuncu Kulaklığı - Siyah - A3830 475TL BÜTÇEMİN ALTINDA OLMASI İYİ Logitech G G332 Kablolu Kulak Üstü Oyuncu...
Top Bottom