Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

Bluetooth hoparlör??

50Tl'ye bluetooth hoparlör alınır mı max 75 filan olur daha çok ver bunu al dicekseniz ibana parayı atın alıyım Ses kalitesi çok önemli değil
  2. LineaTurco

Eksa E900 Pro Aldım Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar Çin'den 175TL'ye aldığım Eksa E900 Pro elime ulaştı driver vesaire indirmeli miyim veyahut 7.1 sesini nasıl açabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu arada merak edenler için vergi 73Tl çıktı bana 248Tl'ye patladı. 1617256671 @Mehmet Hocam şu an forumda sizi gördüğüm için sizi...
  3. LineaTurco

Eksa E900 Pro Geldi Mikrofonu Pc'de Çalıştıramıyorum?

Arkadaşlar eksa E900 pro geldi telefonda mikrofonu çalışıyor ama windowsta ayarlarını ayarladığım halde ses gelmiyor mikrofon çalışmama ihtimali yok telefonda çalışıyor kablo bozuk değil ondan da normal ses geliyor sebebi nedir atabilirim windows ses ayarlarımı driver filan indirip yapacaksam...
  4. LineaTurco

148TL Drop Plus alınır mı?

Arkadaşlar aliexpress kuponum ile bu fiyata geliyor biliyorum herkes alınır dicek fakat bende bir değişiklik var Elimde zaten hazırda soundcore Q10 var ama.param da var ve sadece soundcorede mikrofon yok yani ihtiyacım yok ama 2. Elden satsam bile kara geçerim siz olsanız bu durumda alır mıydınız?
  5. LineaTurco

Drop Plus 255 TL'ye değer mi?

Arkadaşlar çinden gelecek eksa e900 pro 255tl ye geliyor vergi ile acaba değer mi bu ğaraya bu kulaklık bir de neden durmadan bu bütçede drop plus öneriliyor muadillerinden farkı nedir?
  6. LineaTurco

300 lira bandında kulaklık önerisi?

Arkadaşlar bu fiyat bandında en mantıklı kulaklık herhalde Çin'den eksa e900 değil mi Daha iyi tavsiyeniz varsa beklerim ama USB çıkışlı olmalı
  7. LineaTurco

Anker Soundcore Strike 3 Kulaklık Nasıl Alınır mı?

arkadaşlar hepsiburada da bugün ankerin bir oyuncu kulaklığı indirime gircek dör dörtlük indirimler bayağı iyi oluyor büyük ihtimalle 350 300 filan düşer diye düşünüyorum 350 300 e alınabilir mi acaba ...
Geri