Teknostore ' den kulaklık aldım TronSmart Sono 3 ay önce almıştım telefona takıyordum sıkıntı olmuyordu pc'yede takıyordum sıkıntı olmuyordu bu hafta telefona takınca ses soldan gelmeye başladı.
2 yıl garantisi var nerden gönderirim garantiye?
Merhaba ,
3 ay önce Tronsmart Sono markalı kulaklık aldım.Pc ' de kullanıyordum telefonda kullanıyordum ama bügünlerde Telefona takınca kulaklıkta sağdan ses gelmemeye başladı masaüstü pc ye takınca 2 tarafdan ' da ses geliyor notebook ' a takıyorum ondanda soldan ses geliyor.Telefona takınca...
TRONSMART SONO ' yu alalı 3 ay oldu telefona takıyordum PC ' ye takıyordum sorun olmuyordu bu haftadan belli telefona taktığımda ses soldan gelmeye başladı kablonun ucunu havaya kaldırıyorum düzeliyor sonra tekrar soldan geliyor ama pcde sağ ve soldan geliyor telefonda neden tek solda geliyor...
Tronsmart sono almayı düşünüyorum Telefona takacağım pubg mobile oynuyacağım ses kasılırmı ? Youtube gördüm adam ses az geliyor diyordu ama Pc den bağlanıyordu. Sizce almalımıyım?
Benim Bulduklarım ---> Rock Zircon , kz ed 12 , kzes4 ba , xiaomi hybrid PRO , jbl t290 , sennheiser cx80s , kz zs4 ba
Pubg Mobile Oynuyacağım Ara Sıra Müzik Dinlerim Hangisi Güzeldir Bunların Arasından Yada Sizin Önerebileceğiniz Varmıdır ?