Arama sonuçları: *

1. deAdd

Yardım Kulaklığı Garantiye Yollama

Teknostore ' den kulaklık aldım TronSmart Sono 3 ay önce almıştım telefona takıyordum sıkıntı olmuyordu pc'yede takıyordum sıkıntı olmuyordu bu hafta telefona takınca ses soldan gelmeye başladı. 2 yıl garantisi var nerden gönderirim garantiye?
  2. deAdd

Yardım KULAKLIĞIN SAĞINDAN SES GELMİYOR

Merhaba , 3 ay önce Tronsmart Sono markalı kulaklık aldım.Pc ' de kullanıyordum telefonda kullanıyordum ama bügünlerde Telefona takınca kulaklıkta sağdan ses gelmemeye başladı masaüstü pc ye takınca 2 tarafdan ' da ses geliyor notebook ' a takıyorum ondanda soldan ses geliyor.Telefona takınca...
  3. deAdd

Yardım TRONSMART SONO TELEFONDAN TEK YÖNLÜ SES GELME SORUNU

TRONSMART SONO ' yu alalı 3 ay oldu telefona takıyordum PC ' ye takıyordum sorun olmuyordu bu haftadan belli telefona taktığımda ses soldan gelmeye başladı kablonun ucunu havaya kaldırıyorum düzeliyor sonra tekrar soldan geliyor ama pcde sağ ve soldan geliyor telefonda neden tek solda geliyor...
  4. deAdd

Yardım Tronsmart Sono Telefon ' da ses kasmak için iyi mi??

Tronsmart sono almayı düşünüyorum Telefona takacağım pubg mobile oynuyacağım ses kasılırmı ? Youtube gördüm adam ses az geliyor diyordu ama Pc den bağlanıyordu. Sizce almalımıyım?
  5. deAdd

Yardım Telefon İçin 350TL ile Kulaküstü Kulaklık Önerisi?

Benim Bulduklarım : Hyperx Cloud Stingen core Corsair hs35 Yada daha iyileri varsa lütfen önerir misiniz? acil lazım?
  6. deAdd

Yardım Telefon için Kulaküstü Kulaklık önerir misiniz?

Bütçe Max = 350 TL Usb Girişli Olmasın Telefon İçin Olacak Teşekkürler :)
  7. deAdd

Öneri 150 - 180 TL bütçe ile Hangi Kulakiçi kulaklık Almalıyım?

Benim Bulduklarım ---> Rock Zircon , kz ed 12 , kzes4 ba , xiaomi hybrid PRO , jbl t290 , sennheiser cx80s , kz zs4 ba Pubg Mobile Oynuyacağım Ara Sıra Müzik Dinlerim Hangisi Güzeldir Bunların Arasından Yada Sizin Önerebileceğiniz Varmıdır ?
Top Bottom