Arkadaşlar iyi günler, corsair hs80 kullanıyorum, çok güzel kulaklık ona asla lafım yok lakin mesela discord dışı mikrofon kaydında çok fazla dış ses alıyor. Arkada ki ses olsun ufak bir fan sesi olsun hepsini veriyor bunu nasıl düzeltirim
İyi günler dün akşam sesim gitmemeye başladı. Denemediğim driver kalmadı ses geliyor, mikrofonum da gözüküyor fakat sadece sesim iletilmiyor. Anakartım: ASUS Prime H610M k D-4
https://www.trendyol.com/corsair/hs50-pro-stereo-oyuncu-kulakligi-siyah-ca-9011215-eu-p-34417733?boutiqueId=587303&merchantId=107311&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.24.9
Bence iyi fiyata...
iyi günler arkadaşım kulaklık alıcak. metal gitar tarzı şeylerle uğraşıyor yüksek bass dinliyor bu yüzden maksimum 100tl lik kulak için kulaklık arıyor
sağlam olması lazım
bassı iyi verecek
iyi günler gamegarajdan havit h2002d kulaklık satın almıştım 1 ay önce. kulaklık çok iyi fakat tahminimce dönüştürücüsünde problem var çünkü 2 farklı cihazda denedi kulaklığın kablosu bazen hareket esnasında sesi soldan verememeye başlıyor dönüştürücüyü tak çıkar yapınca düzeliyor. 2. defa...
iyi günler 1 aydır gamenote h2002d kullanıyorum bugün akşam pc ye oturdum mikrofonumdan ses gitmemeye başladı. mikrofon takılı gözüküyor fakat ses gitmiyor. yaptığım işlemler;
pc yeniden başlatmak
jak ve dönüştürücüyü çıkarıp takmak
sürücüler güncel
İyi günler havit h2002d kulaklığını aldım dün. 1-2 gün kullandıktan sonra incelmesini paylaşacaktım fakat bugün sabah kulaklığı takıtğım zaman sadece ses sağdan geliyor soldan ses gelmiyor
İyi günler bu iki kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?
rahatlık hafiflik mikrofon ve ses kalitesi çok önemli ve aşırı derecede oyun oynuyorum
iyi günler bu konuyla ilgili çok konu açtım fakat anlayış gösterin bu kulaklığa 387 tl verdiğim zaman bana rakiplerinden fark olarak şu seçenekleri sunacak mı?
alırsam keşke durumuna düşer miyim?
gece fısıldasam bile sesim anlaşılır gider mi?
takarken rahatsız eder mi? kafam küçük-orta arası...
iyi günler.4 senedir aynı ağır kulaklığı kullandığım için artık yeter diyorum ve kulaklık almaya karar verdim. maksimum 370 tl bütçem var şu an ki seçenekler şunlar:
1.rampage drop plus
2.steel series arctics 1
3.tronsmart sono
bunların dışında başka öneriniz varsa diye şunları söyleyeyim...
İyi günler. Baştan söyleyeyim evet bir sürü konu var bu konuyla ilgili bunu biliyorum fakat benim demek istediğim şu. Kulaklık için para biriktiriyordum tronsmart sono alcaktım. fakat bime gelen arctics 1 ilgimi çekti.sizce üstüne biraz daha koyup arctics 1 almalımıyım. Başka öneriniz varsa...