Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ Opera gx in sesi kulaklıktan değil hoparlörden geliyor ne yapmalıyım

jag girişi bozuk diye ses kartı aldım taktım ve kulaklık çalıştı ama operaya gelince ses kulaklıktan değil hoparlörden geliyor ne yapmalıyım 1668283246 Ses Ayarları -> Gelişmiş Ayarlar -> Uygulama birimi ve cihaz tercihleri Buradan operanın ses çıkışını değiştirmeyi dener misiniz? başka bir...
  2. T

ugreen usb ses kartı kulaklık ses vermiyor

jag girişim bozulduğu için ses kartı satın aldım ses kartını bilgisayara taktım ses kartını algıladı ve hoparlör kısmında usb hoparlor adıyla 2.hoparlör diye gözüktü .Ses kartına kulaklığı bağladım ama kulaklıktan ses gelmiyor yine hoparlörden geliyor ne yapmalıyım belki bilgisayarın driverleri...
  3. T

kulaklığımın mikrofonu bozuldu bu mikrofon uyarmı

https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-h2002d-mikrofonlu-gaming-kulaklik/ kulaklığım bu mikrofonu takılıp çıkarılabiliyor, mikrofonu bozulduğu için yenisini almayı düşünüyorum ama kulaklığımın mikrofonunu ayrı olarak satılmıyor buna uyucak mikrofon öneriniz varmıdır hyperx cloud mikrofonu uyarmı
  4. T

Gamenote Havit H2002D indirim!!!!!

orjinal fiyatı 350 olup bir zamanlar 250ye düşmüş olan kulaklık şuan 300 lira bi bakmanızı öneririm ben kullanıyorum yastık gibi çok rahat mikrofonu dehşet iyi forumda bir arkadaşda incelem yapmıştı 1614075602 https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-h2002d-mikrofonlu-gaming-kulaklik/ link...
  5. T

Yardım gamenote havid h2002d mikrofon çalışmıyor

salı günü kulaklık elime geçti sesi ve konforu iyi ama mikrofon ne laptopbumda ne telefonumda çalışmıyor veya algılamıyor lütfen yardım edin 1613134822 Motionless_IN_White
  6. T

Öneri Gamenote H2002d alınır mı? lütfen okuyun

yarın akşam işten gelince kendime bu kulaklığı almayı düşünüyorum 1-2 hafta önce tronsmart sono adlı kulaklığı almayı düşnüodum ama buna güzel indirim gelmiş hem kulaklığı takp çıkarılabiliyor mikrofon kalitesi iyi jag girişli olması laptop kullandığım için + çok şık duruyor ve padleri dışardan...
  7. T

Yardım transmort sono jag yardımı

laptop kullanıyorum 2 usb girişli 1i klavyeye 1i mouseye bağlı o yüzden jag girişli kulaklık ararken transmort sono buldum her yerde önermişler ve güzel gözüküyor benim laptopda 2 farklı jag var mic ve kulaklık olarak ve gördüğüm kadarıyla dediğim kulaklığınm mikrofonu kulaklığa bağlı şekilde...
  8. T

Öneri 200 tl kulaklık önerisi

200 tl bir kulaklık lazım bana taş çatlasa 220 daha bütçe koy şunu al demeyin lütfen önerileri bekliyorum usb uçlu tercihimdir
Top Bottom