Arama sonuçları: *

1. Koraybaba

IEM kulaklık tavsiyesi.

Genelde müzik için ama oyundada kullanılsın bütçe fiyat performansa göre değişir koblolu olması peoblem değil teşekkürler.
  2. Koraybaba

Cloud 3 wireles yada öneri lütfen

https://www.teknosa.com/hyperx-77z46aa-cloud-iii-kirmizi-mikrofonlu-kablosuz-oyuncu-kulakligi-p-125349441?shopId=teknosa&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.10 peşin fiyata 3 taksit oluyor bu fiyata daha iyi performans alacağım kulaklık varmı
  3. Koraybaba

1 Haftadır Kulaklık Almak Için Karar Veremiyorum Yardım Edin.

max 1500tl bütçede kaliteli kulaklıklar usb ses kartsız geliyo ses kartlılar markasını bilmiyom sadece ağır csgo oynuyorum önceden void elite kullanıyordum 2 sene kırıldı fiyatı 3k olmuş. jack girişli kulaklık alsam problem yaratırmı neredeyse aynı sesi alırmıyım anakardım msı a620 am5 yada bu...
  4. Koraybaba

Kablosuz kulaklık önerisi taksitli alacağım

Sadece oyun için kullanılacak csgo valo peşin fiyata taksitli Max bütçe 2k
  5. Koraybaba

CLOUD2 HÂLA Alınır mı?.

Ağırlıklı olarak csgo oynuyorum. Void elite var şuan ama değiştirmek istiyorum çoğu kişi cloud2 öneriyor hyperx kulaklıkları arasında alpha s cloud2 cloud core modelleri var kalite fps oyun için hangisini önerirsiniz. Yada başka bi kulaklık.
  6. Koraybaba

PttAvm güvenilir sitemi.

Cloud 2 almayı düşünüyorum en uygun pttavm de site güvenilir mi? diğer yerlerle 200tl fark var aralarında
  7. Koraybaba

Blackshark V2 Alacağım kullananlar bi bakabilirmi.

Çok kulaklık denedim cloud 2 cloud core logitech g pro g435. Hiçbiri tam sığmadı kafama sadece blackshark v2 çok güzel oldu iyi hissettirdi kullananlar artı eksi yönlerini yazabilirmi sadece yoğun olarak csgo valo oynuyorum. Yada bana olacak kulaklık önerebilirmi. Bütçe 1000-1500 arası
  8. Koraybaba

Csgo Valorant Kulaklik Terci̇hi̇.

Şuan corsair void elite kullanıyorum ped ler kumaş ve çok rahat kulaklık 2 sene oldu değiştirecem bi kaç kulaklık var aklımda. Blackshark v2 G435 wireless Kafam büyük cloud 2 rampage fury x o tarz kulaklıklar olmuyo. Ona göre öneri yaparsanız sevinirim.
  9. Koraybaba

KULAKLIK ÖNERİSİ UZUN KULLANIM.

Arkadaşlar şuan corsair void elite kullanıyorum ve kulaklığı değiştireceğim. Bu kulaklık kadar rahat terletmeyecek uzun kullanım bazen 10 saat çıkarmadığım oluyo ve kaliteli kulaklık önerileriniz varmı. Benim aklımda blackshark v2 - g435 wireless - var sizin önerileriniz nedir.
  10. Koraybaba

CSGO VE VALORANT İÇİN KULAKLIK

Günün çok saatini csgo ve valo da geçiriyorum birçok kulaklık kullandım ama tam verim alamadım şuan corsair void var sesi az gelmeye başladı g433 düşünüyorum wairless kullanan varsa anlatabilirmi kafam büyük her kulaklık olmuyo örnek cloud 2 küçük geliyo.
  11. Koraybaba

Bütçe 1k kulaklık önerisi.

Arkadaşlar kafam büyük her kulaklık olmuyo 1000tl civarı oyun için kulaklık sadece csgo oynuyorum öncelik kablosuz olacak seside yüksek seviye olması iyi olur. Teşekkürler.
  12. Koraybaba

Cloud2 --logitect g pro

Hangisinin ses seviyesi yüksek oyun için hangisi iyi olur
  13. Koraybaba

Bub kulaklık sizce nasıl. Corsair void

Fiyatını hakediyormu yada bu fiyata daha iyisi varmı kafam büyük ve kulak yerleri kulağı uzun saat takınca kulak kıkırdaklarını acıtıyormu. Mesela cloud2 almıştım ve kafama küçük geldi bi tık ve kulaklarım tam girmedi içine ses dışarı sızıyodu
Geri