Arama sonuçları: *

1. Eyisha

1.5k kulak içi önerisi

Bütçe 1.5k şarjı iyi giden mikrofonu olan bir kulakici istiyorum önerileri bekliyorum
  2. Eyisha

1400TL bluetooth kulaklık önerisi

max 1400 1500 olacak şekilde bluetooth kulaküstü kulaklık arıyorum jbl 560bt gözüme çarptı da başka hem kaliteli hemde şık olan bir kulaklık önerisi olan var mı
  3. Eyisha

max 800TL ye Gaming Kulaklık önerisi

bütçem 800 taş çatlasın 900 yapabilirim kulaklık önerir misiniz
  4. Eyisha

500-600 TL arası Bluetooth kulaklık önerisi

Müzik için sporda kullanmak için kulak üstü Bluetooth kulaklık önerir misiniz
  5. Eyisha

Kulaklık jak dönüştürücü lazım

Logitech g332 var elimde jak girişi ile (tek girişi var mikrofon ile kulaklık girişleri ayrı değil) pc algılamıyor jak'ı usbye dönüştürmek için filan bir aygıt var mıdır ?
  6. Eyisha

500 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Pc de oyun oynamak için kulaklık önerir misiniz
  7. Eyisha

80-150 TL Arası Bluetooth kulaklık önerir misiniz

Spor için kullanmak istiyorum bilenler size zahmet önerir misiniz
  8. Eyisha

Mikrofon sesini arttıran program var mı

Mikrofonum şuan çok az ses gönderiyor ve yenisini alcak durumum yok bir kaç ay götürmesi için bir program filan var mı
  9. Eyisha

Kulaklık garip davranıyor bakar misiniz

Bir iki saat önce sıkıntı yoktu PC den kalktım şimdi geri geçtim ve kulaklığin bir ışığı gitmiş nedir bu sebebi ne olabilir sizce
  10. Eyisha

250 TL kulaklık önerir misiniz

hepsiburada 50tl indirim var en fazla 250 tl verebilirim gamepower mei 249 tl oluyor kişisel sebeplerden rampage ve eşek istemiyorum başka öneriniz var mı oyun oynayan biri oldugum için 7.1 (sanal bu fiyata anca) şart
  11. Eyisha

300 TL Kulaklık Tavsiyesi

Hepsiburada 50tl indirim kampanyası sayesinde kulaklık almak istiyorum en fazla 300tl verebilirim önerir misiniz 1623705563 Gaming icin
  12. Eyisha

max 250tl kulaklık önerisi lazım.

Kulağımın oturacagı kısmın büyük olmasını istiyorum taş çatlasın 250-270 civarı bir şey ödeyebilirim teşekkürler
  13. Eyisha

max 220tl kulaklık önerisi

Oyun için kulaklık alıcam ne önerirsiniz kulak kısmı büyük olursa cok iyi olur tşk
  14. Eyisha

50-60tl ye mikrofon önerir misiniz

Limitim taş çatlasın 60-70 lira filan olabilir elimde cok para yok kulaklıgım var ama mikrofonu bozuldu mik yüzünden yeni kulaklık almak istemiyorum sadece mikrofon önerir misiniz teşekkürler.
  15. Eyisha

Yardım 250 TL kulaklık tasviye

250 liraya taş çatlasın 300 liraya kulaklık önerir misiniz ?
Top Bottom