Arama sonuçları: *

1. onlinedoktor

Sony WH-CH510 kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Arkadaşlar 500-600 lira bandında bütçem var. Spor, yürüyüş ve gündelik kullanım için kablosuz kulak üstü kullaklık alacağım kardeşime. Bu fiyat bandında bulabildiğim tek kulaklık bu oldu. Deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca bu fiyat bandında önerebileceğiniz kablosuz...
  2. onlinedoktor

Yardım E900 Pro ses ayarları.

Arkadaşlar Ali Express'ten E900 Pro sipariş ettim ve pazartesi günü elimde oldu. Kulaklık Rampage Drop Plus'un aynısı(Forumda kanıtlandı.). Kulaklığı CS:GO'da denemek için kullandığımda çoook uzaktaki silah seslerini çok net verdiğini ama bundan dolayı ayak seslerini yuttuğunu gördüm. Driver'ı...
  3. onlinedoktor

Bluetooth kulak içi kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Bütçe: 80-100

Arkadaşlar çok fazla kullanmayacağım. Arada telefonumda müzik dinlemek ve film izlemek için kullanacağım. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim :)
  4. onlinedoktor

Ali Express'ten E900 Pro alan var mı? Aldıysa ne kadar güvenilir?

Arkadaşlar Ali Express'te bulunan bir ürüne denk geldim forumda dolaşırken ve Drop Plus'un marka basılmamış hali deniliyor. Alan var mı? Alınır mı? Güvenilir midir ve söylenildiği gibi Drop Plus'ın marka basılmamış hali midir? Yorumlarınız çok değerli şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim...
  5. onlinedoktor

Drop Plus'ın Hakketiği Fiyat?

Arkadaşlar instagram Rampage Türkiye sayfasıyla iletişime girip Drop Plus stoklarının 2 haftaya yenileneceğini öğrendim. Tabi ki uzun zamandır da kulaklık arayışındayım. Bir sürü kulaklık baktım, fiyat araştırdım ama en nihayetinde en çok önerilen ve f/p olarak en beğenilen kulaklığın Drop Plus...
  6. onlinedoktor

F/P KULAKLIK ÖNERİSİ: Bütçem 300 lira

Arkadaşlar kulaküstü olsa daha iyi olur. Aradığım en büyük kriter başımı ve kulağımı ağırtmaması çünkü şuana kadar taktığım kulaklıklar fiyatından olsa gerek kulağımı ve başımı feci şekilde ağırtıyor (JBL marka kulaklık özellikle). Şimdiden herkese teşekkür ediyorum :)
Geri