Arama sonuçları: *

1. CarEnthusiast

Yakın zamanda ShenzenAudio'dan alışveriş yapan var mı?

Merhalabar Moondrop Space Travel kulaklığı gerek incelemeleri gerek yorumları olsun 30 dolarlık fiyatı ile ilgimi çekti fakat gümrükte sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. Bundan 2 veya 3 yıl önce oradan Truthear Chronicle Zero almıştım hatta siparişimden baya memnun kaldım ama o zamanın gümrük...
  2. CarEnthusiast

8-10 Bin TL kulaklık önerisi

Sorum başlıkta yazılı anakartım Asus Prime B550-MK ses kartının çok kaliteli olduğunu zannetmiyorum. Ana amacım beni çok uzun süre götürecek olması kablolu kablosuz olması fark etmez kablolu olsa bile kablo değiştirilebilir olmalı malum kablo giderse kulaklık çöp olmasın. Şimdiden teşekkürler.
  3. CarEnthusiast

Amazon Ucuz Kulaklık buldum fakat satıcıya güvenemedim

500 Liralık bütçemle bir kulaklık ararken Amazonda SoundPEATS markasının Sonic modelini bir kaç ay öncesinin fiyatından buldum fakat satıcı güvenilir mi karar veremedim sizce güvenilir mi bir bakar mısınız (Kulaklık yurt dışından ilk defa alacağım alırsam bir sıkıntı olmaz diye umuyorum sonuçta...
  4. CarEnthusiast

Razer Barracuda X Wireless 945TL'ye Alınır mı?

İtopya'da indirimde görüp aldım USB Dongle gibi saçma özeliği var fakat sadece bilgisayarda kullanacağım için çok da önemsemiyorum aynı fiyatta alabileceğim daha iyi bir kulaklık var mıydı siparişi iptal edip alabilirim?
  5. CarEnthusiast

1000Tl Kulaklık önerisi

Normalde geçmiş konulardan bakardım ama 2 gün öncenin dolar kuru bile şimdikinden daha fazla olduğu için sorma ihtiyacı hissettim (Kulaküstü)
  6. CarEnthusiast

300 TL kablosuz kulak içi kulaklık indirime girdi mi?

Annemin kulaklığı bozuldu kendi kullandığım kulaklığı ona verdim ben boşa çıktım 11.11 de iyi bir öneriniz var mı Kulağa giren kısmı silikon olursa sevinirim
Geri