Arama sonuçları: *

1. OrionKnight55

Bütün mikrofon Sesini Obsden Verme

Beyler bayanlar ben olayı uzun uzun anlatacağım şimdi okumaya üşenenler bir alt paragrafa inebilirler ben corsair void elite 7.1 rgb aldım 540tlye ilk başta csgoda dipses vardı bunu internette gördüğüm yollarla hallettim mi emin olamadım çünkü iyi tamam stereoda güzel de 7.1 açınca da bir fark...
  2. OrionKnight55

Corsair Void Elite 7.1 RGB Mİkrafondaki dipses

arkadaşlar kulaklıkta dipses yok sadece mikrofonda oluyor nasıl bir şey olduğunu şu linke bırakayım 1626095603 https://dosya.co/hk9mv1ia1ly7/Kayıt_(32).m4a.html 1626095627 @Selman Karaa @Leade @LordHasan @Techno08
  3. OrionKnight55

Corsair Void Elite Dipses Sorunu 7.1

Arkadaşlar tam olarak dipsesin ne olduğunu bilmesem de ses kısıkken radyodadaki statik ses gibi ses geliyor ve bunu çözemedim yardımcı olabilir misiniz 530tlye carbon rgb modelini aldım ve şu anda tek sorun o dc den konuşursak daha iyi olur #0090 OrionKnight
  4. OrionKnight55

Bu ikisi arasındaki fark ne?

https://www.corsair.com/ww/en/Categories/Products/Gaming-Headsets/Stereo-Headsets/VOID-ELITE-SURROUND-Premium-Gaming-Headset-with-7-1-Surround-Sound/p/CA-9011206-AP...
  5. OrionKnight55

Drop Plus vs Void Elite

biri 530tl biri 400tl segment olarak farklı demektense void elitin dip ses sorunu var mı mikrofonun çıkarılamaması rahatsız ediyor mu cızırtı var mı yok mu oyun müzik video mikrofonda hangisi daha iyidir
  6. OrionKnight55

550tl void elite mi 650tl cloud2 400tl drop plus

Arkadaşlar normalde rop plus almayı planlıyordum cloud2 650tlye değer mi yoksa drop plus da işimi görür mü amacım masaüstü pc ile beraber kullanmak kulakta ağrı yapmasın terleeme yapmasın baslar yeterli olsun aradaki fiyat farkına değer mi bi de mikleri iyi olsun
  7. OrionKnight55

HyperX Cloud 2 mi Drop Plus mı

Arkadaşlar normalde herekesin cloud2 ye 850tl demesinden dolayı drop plus diyeceğini biliyordum ama sizce 350tlye drop plus mı alınır yoksa 670tlye cloud2 mi bi de cloud2 nin mikrofonu çıkabiliyor mu
Geri