Arama sonuçları: *

1. K

Rampage drop plus kullananlar deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz ?

Rampage drop plus almayı düşünüyorum özellikleri hoşuma gitti. Sizlerin kullanıcı yorumlarını okumak,değerlendirmek istiyorum. Kullananlar; -uzun sürede ağrı yapıyormu ? -Uzun süre kullandıktan sonra malzeme kalitesinin durumu nedir ? -Pedlerde aşınma veya yırtılma oldumu ? -Ses kalitesinde veya...
  2. K

Logitech oyuncu seti alınır mı? ?

Merhaba, 750 TL bütçem var. Kulaklık ve mouse almayı düşünüyorum . İnternette gezinirken Vatan Bilgisayar'da LOGITECH OYUNCU SET G213 KLAVYE+G332 KULAKLIK+G102 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu ürüne denk geldim. Almayı mantıklı buldum...
  3. K

Allah rızsası için gaming kulaklık önerin.

Kafayı yiyeceğim bir kulaklık alacağım.Hayatımda hiç bu kadar kararsız kalmadım elli yere döndüm ama hala elle tutulur bişe yok sizden destek istiyorum. Bütçem 350 400 e kadar çıkıyor ama istediklerimi karşılıyan daha ucuz bir kulaklık varsa neden olmasın. Kulaklığı ses kasmak için oyunlarda...
  4. K

Mikrofonu iyi kulaklık önerisi

Merhabalar. 0-400 TL arası bir bütçe ile oyunlarda ses kasmak, müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum. Bu konu hakkında çok konu var biliyorum ama bu konular eskiden açılmış olduğu için şimdiki piyasa ile tutarsız. Önerilerinizde büyük ihtimal drop Plus ve HS30 vardır ama Drop Plus'ın...
Geri