Arama sonuçları: *

1. angaralı0698

Valorant için Nova Pro Wirelesss EQ ayarı

Valorant için Nova Pro Wirelesss EQ ayarı varmı???? veya önerceğinizz
  2. angaralı0698

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Ekolayzır ayarı bilen varmı?

media marktan SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless aldım 7kya. bende kablolu modelde mevcut. ondaki ekolayzırı bi you tube kanalından almıştım. wirelessde kaybettim ayarı. güzel bir ayar bilen varsa paylaşabilirmi?
  3. angaralı0698

AUDEZE MAXWELL HAKKINDA BİLGİ.

Büyük bir şansla trde tek audeze maxwell sahibiyim. belki diğer modeline sahip olan birisi daha vardır. maxwell xbox modelini aldım. ps sürümü yoktu. kısaca 24bit/96khz sesi 2.4ghz de veren tek kulaklık. nova pro wireles bile 24bit/48khz veriyor. Bluetooth da ise 5.3 olan en son model. aptx...
  4. angaralı0698

steelseries arctis nova pro wireless ses sorunu

arctis nova pro wirelesss xbox kulaklığımda ses gelirken belli bir süre bazen 1dk sürmüyo bazen 5dkda ya ses gidiyor yada rahatsız edici sinyal sesi veriyor. 2.4ghz modunda speed veya range (hız veya menzil) değiştirince düzeliyor. sonra tekrar oluyor. kulaklıktan anlamını bilmediğim bildirim...
  5. angaralı0698

Cloud 2 Wireless Yerine Kulaklık Önerir Misiniz?

elimde 2 tane cloud 2 wireless var. açıkçası çokta memnunum. sadece 1ini değiştirip yerine ya g pro x wireless veya ss arctis9 wireless almak istiyorum. gerçekten kullananlar varsa yazarsa sevinirim. g pro x wireless ve arctis 9u önerir misiniz? ses kalitesi nasıldır ses kimliği...
  6. angaralı0698

cloud 2 wireless değişti mi?

iyi geceler. servisden yeni cloud 2 wireless kulaklığım geldi. 0 ürün. lakin bendeki eskisinde 7.1 varken yenisinde dts var. firmware güncellenmesiylemi gelir. yeni parti cloud 2 wirelesler böylemi.
  7. angaralı0698

Sizce en iyi kablosuz kulaklık nedir?

Hyperx Cloud II Wireles Steelseries Arctis 7 9 Logitech G Pro x Wireles G733 G 433 veya bildiğiniz varsa yazınız.
  8. angaralı0698

en iyi kablosuz kulaklık

şuan elimde oyun için cloud2 wireles var müzik içinde wh1000xn3 var. kablosuz olarak bunlardan kategorisinde iyisi varmı? steelseries i hiç denemedim iyi midir?. logitech g pro x de kullandım kablolusunu. ses kasması kötü ama oyunlarda bası mid ve tizleri iyi veriyordu. arctis 9 iyi mi?.
  9. angaralı0698

Logitech Gpro X vs HyperX Cloud 2 Wireless

Öncelikle selamlar. G pro x ve cloud2 wireles kullanmaktayım. Cloud 2 nin ses seviyesi daha yüksek lakin ses kalitesi olarak g pro x daha iyi. oyunlarda cloud2 dizi film müzikte g pro x kullanmaktayım. Kasam msı olduğu için nahimic ses kartıda var. cloud 2 de çok güzel iş çıkarırken g pro x...
Top Bottom