Arama sonuçları: *

1. Shibou

Yardım Yeni çıkan Airpods 4 vs Airpods Pro 2 Type-C

https://www.apple.com/tr/shop/buy-airpods/airpods-4/aktif-g%C3%BCr%C3%BClt%C3%BC-engelleme-%C3%B6zellikli...
  2. Shibou

Yardım Cloud Core Wireless gece yatarken şarja bırakma

Zarar verir mi herhangi bir şekilde?
  3. Shibou

Yardım HyperX Cloud II Orjinal Kumaş Ped

Cloud Core Wireless için kumaş ped arıyorum Cloud II'nin uyumluymuş orjinal olursa iyi olur teşekkürler
  4. Shibou

Yardım Kablosuz Kulaklıkların Arasında Kayboldum!!

Hayatımda hiç bilgisayar için kablosuz kulaklık kullanmadım ve kullandıgım her kulaklık kablosu yüzünden vefat etti. Bu sabah az kalsın 799TL'ye Razer Blackwidow V2 X alıyordum ama artık kablolu kulaklardan bıktıgımı ve daha rahat bir şeye ihtiyacım oldugunu düşünmeye başladım İlk olarak HyperX...
  5. Shibou

Yardım Blackshark V2 X Hakkında

https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-gaming-kulaklik_u11125 Bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama kablo uzunlugu n11'de 1.3 metre olarak gözüküyor. iki uçlu dönüştürücü giriş kablosuyla birlikte mi 1.3 metre oluyor yoksa tek girişli kablo ile mi 1.3 metre oluyor. İki kablonun toplam...
  6. Shibou

Yardım Drop Plus vs Kraken X

Kraken X : 349₺ Drop Plus : 580₺ Hangisi daha güzel aradaki farka değer mi 1642357518 yardım edin la 😔
  7. Shibou

Drop Plus 530TL Alınır mı ve Jack mı USB mi?

https://www.trendyol.com/rampage/rm-k60-drop-plus-all-in-one-usb-7-1-typ-c-ve-3-5-mm-cikisli-surround-gaming-oyuncu-kulaklik-p-39194975?boutiqueId=594630&merchantId=129210 kuponla 530tlye denk geliyor bide jack ile mi bağlanıyor yoksa usb ile mi? Jack ile bağlanıyorsa şu an hoparlörüm bağlı...
  8. Shibou

Yardım itopya iadesi ne kadar sürer

Dün Arctis 3 aldım ve 2 saat sonra iade talebi oluşturdum Kargoya vs. verilmedi kaç gün sürer para iadesi olması? İade etmeme rağmen kargoya verme ihtimali var mı, verirlerse minimum 20 gün sürer parayı almam İtopya'nın iade süreci sancılı geçiyormuş, çekinmiyor değilim. Kargoya verirlerse...
  9. Shibou

Yardım Arctis 3 iade etmeli miyim?

Mikrofonu ve az ses verdiğiyle alakalı sorun yaşayan bir kesim var. Sizce iade etmeli miyim? Discord'da bilgisayardan gelen sesi karşıya iletebiliyormuş. Kullanan varsa böyle sıkıntılar yaşadınız mı?
  10. Shibou

HyperX Cloud Stinger Kulaklık 244 TL !!!!!!!!

https://www.itopya.com/hyperx-cloud-stinger-pc-gaming-kulaklik_u2563 Cuma günü de 254TL'ye düşmüştü, kaçıranlar alabilir
  11. Shibou

Yardım Artics 1 ile iyi ses kasılır mı?

Kulaklıgın çok iyi oldugunu ama oyun için özel olarak tasarlanmadıgını biliyorum. Rekabetçi oyunlarda işimi görür mü, ayak seslerinin yerini düzgün iletir mi? Sürekli FPS oyunu oynayan biri değilim ama girdigimde de sıkıntı çıkarmasını istemem...
  12. Shibou

Yardım MAX 650TL KULAKLIK ÖNERİSİ

650TL'yi geçmesin lütfen 7.1 olsa iyi olur RGB takıntım vs. yok Önerilerinizi bekliyorum 1640623802 Beyler bide kulaklığı erteleyip oyun mu alsam karar veremedim. VOK-FRIDAY sistemi alanlardanım ve canım doğal olarak oynayamadıgım oyunları oynamak istiyor. Şu an epicte kuponla bannerlord ve...
  13. Shibou

Yardım Logitech G335 Kulaklık bilgisi olan var mı?

Piyasada yeni bir kulaklık herhalde ilk defa gördüm...
  14. Shibou

Yardım 650₺ kulaklık önerisi

Belki 2-3 gün önceki konumu görenler olmuştur 550₺ bütçem vardı 650'ye çıktı fury x düşünüyorum önerebileceğiniz kulaklık var mı?
  15. Shibou

Yardım Drop Plus, Bu TYPE-C kablosu ile uyumlu mu?

https://www.amazon.com.tr/Ugreen-Type-C-Data-Kablosu-Metre/dp/B07G5DN6J5/ref=mp_s_a_1_1?adgrpid=126838355944&dchild=1&gclid=CjwKCAjw87SHBhBiEiwAukSeUam0w5JPoLLwNRqLk8D_6hMrThGAnCtSYKoCKESocoi0_mfRYM1ldxoCMuUQAvD_BwE&hvadid=509828701571&hvdev=m&hvlocphy=1012761&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=724232237610...
  16. Shibou

Yardım Rampage Drop Plus hakkında sorularım var

Rampage Comfort ve Rampage SN-RW1 kullandım son 3 senedir İkisinin de kablosu parçalandı ve kullanılamaz hâle geldi Şimdi de rampage olmayan bir kulaklık arıyordum ama bütçem doğrultusunda Drop Plus'tan iyisini bulamadım Biraz araştırdım ve kablosunun çıkartılıp takılabildiğini öğrendim Diyelim...
  17. Shibou

Yardım Kulaklıklardan anlayanlar bakabilir mi?

Rampage Comfort ve Rampage SN-RW1 kullandım son 3 senedir İkisinin de kablosu parçalandı ve kullanılamaz hâle geldi Şimdi de rampage olmayan bir kulaklık arıyordum ama bütçem doğrultusunda Drop Plus'tan iyisini bulamadım Biraz araştırdım ve kablosunun çıkartılıp takılabildiğini öğrendim Diyelim...
  18. Shibou

Yardım maks 550₺ kulaklık önerisi

mikrofonu çok önemli. genellikle valorant oynuyorum 7.1 kaliteli kulaklık önerilerinizi bekliyorum mümkünse rampage olmasın comfort ve sn-rw1 kullandım kabloları birbirine dolanıp parçalandı 😡
  19. Shibou

Rampage DROP PLUS hala alınır mı?

Rampage DROP Plus 400tl fiyata alınır mı? Eskiden forumda çok önerildiğini biliyorum ama şimdiki fiyatına değer mi?
  20. Shibou

1.000TL Oyuncu Kulaklığı önerisi

try hard fps oyunları oynamak için kullanılacak mikrofonu güzel kulaklık önerilerinizi bekliyorum
Geri