Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Kulaklığımın Piyasa Değeri?

Öncelikle selamlar. Elimde sıfır kapalı kutu beyaz renkli bir asus rog delta var daha yeni alındı dün elime ulaştı kargo bilgisayarın yanında hediye olarak geldi kulaklık. Satmayı düşünüyorum sizce ne kadar fiyat biçmeliyim? 1723801065 Ek olarak olabildiğince hızlı satmak istiyorum.
  2. B

Logitech G535 vs Logitech G435

Arkadaşlar biliyorum hiç karşılaştırmaya bile girilmez şuan ama ben daha şık durduğu ve daha ergonomik olduğu için G435 almayı düşünüyordum G535 ile mikrofon farkı nasıldır? G435 almak için sebeplerimin arasında birde bt desteği olması var tabii ki. G535 de bildiğim kadarıyla bt desteği yok...
  3. B

Arkadaşlar Kulaklığım Ne Kadar Eder?

arkadaşlar elimde şuan 6 aylık asus tuf gaming h1 7.1 kulaklık var maksimum 10-15 saat kullanmışımdır en ufak bi çiziği vs yoktur yanında 450tl değerinde metal kulaklık standını da hediye edeceğim sizce ne kadar yazmalıyım fiyat olarak dip ses sorunu vs yok mikrofonu gayet temiz çalışıyor kutu...
  4. B

LOGITECH G435 LIGHTSPEED alınır mı?

Arkadaşlar önümüz haftaiçinde kulaklığımı değiştireceğim wireless bi kulaklığa geçmek istiyorum çok sıkıldım artık kablolardan sizce g435 alınır mı? Artıları eksileri deneyimleyen varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim bu fiyat bandında başka önerilere de açığım.
  5. B

MAX 400TL GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ!!!

Ben bir tane şuan buldum fakat yorumları pek hoşuma gitmedi sizin tavsiyeniz ne olur. https://www.gamegaraj.com/urun/msi-immerse-gh20-kablolu-oyuncu-kulaklik/
Geri