Arama sonuçları: *

1. T

Rap müzik için hangi mikrofon önerisi

Merhaba muzik için mikrofona ve kulaklığa ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum Toplam 5-6k bütçe var
  2. T

Rampage comfort mu James Donkey 710 mu

Arkadaşlar 2 kulaklık arasında kaldım sizce rampage comfort mu yoksa James Donkey 710 mu https://www.hepsiburada.com/rampage-rgw9-comfort-siyah-usb-71-rmikrofonlu-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000IHB9J?magaza=tekno4market&url_src=and-product-detail...
  3. T

Kulaklık önerir misiniz

Fiyat performans gaming kulaklık önerir misiniz bütçem max 230
  4. T

Sharkoon er 30 mu yoksa James Donkey 710 mu

Arkadaşlar kulaklık almak istiyorum iki kulaklık arasında kaldım bütçem 200tl sizcr ne alayım sharkoon er 40 mu yoksa James Donkey 710 mu yardımcı olur musunuz
  5. T

250 TL kulaklık önerisini

Merhaba arkadaşlar bana 200-250 TL arasında kulaklık önerir misiniz James Donkey 710 düşünüyorum ama emin değilim
  6. T

200tl kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar ben kulaklık almak istiyorum bütçem 200 tl arkadaşım James Donkey 710 aldı kulaklık iyi hoş ama mikrofonu susturma yok bende çok baskın yediğim için arıyorum öyle bir özellik birde benim almak istediğim sharkoon er 30 oda iyi hoş herşeyi güzel fakat James Donkey deki kadar...
  7. T

150 TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar enn fazla 150tl bütçem var fps oyunları oyunuyorum şöyle güzel ses veren güzel ses alan bi kulaklık önerir misiniz
  8. T

200tl kulaklık önerisi

Sa 200tl bandında güzel ses veren güzel ses alan Bi kulaklık önerir misiniz
  9. T

Kulaklık önerisi 150tl

Merhaba bende bir kulaklık var rampage rm k5 3 veya 4 sene önce aldım ömrü tükendi gibi sesinde falan sıkıntı yok ama mikrofonu kopacak az kaldı 150tl bütçem var bunuda 170 e falan almıştım 210tl olmuş daha alamam bunu daha iyisini önerebilecek varmı veya aynı özellikleri olanda olur
Top Bottom