Arama sonuçları: *

1. dütdütvınvın

Öneri 12k bütçe ile bluetooth kulaklık önerisi

Sony WH1000XM5 düşünüyorum ama farklı seçenekler hakkında da pek bilgim yok. Önerisi olan yazsın bütçeyi aşamam daha fazla. Gündelik telefon ile birlikte ve PC'de kullanırım bir de genel olarak müzik dinlemek ve video izlemek için. Kulak üstü.
  2. dütdütvınvın

Öneri Kulaklık Önerisi Müzik İçin

Kulak üstü kablosuz müzik dinlemek için kulaklık önerisi bütçe 3000 tl max temiz 2. el de olur
  3. dütdütvınvın

kablosuz kulak dışı kulaklık önerisi

hem gündelik kullanım için (telefondan muzik dinleme vs) hemde bilgisayardan youtube izleyebilmek, oyun oynayabilmek falan için kulaklık önerisi. Ses kasma önemli değil net ses daha önemli. Mümkünse kablosuz. Temiz 2. el de olur
  4. dütdütvınvın

JBL T510BT kulaklığı alınır mı?

Şık görünmesi önemli benim için, anker q10 falan gibi kaba olsun istemiyorum. T500bt gibi kronik sorunu falan var mı alınır mı sizce? Ayrıca kullananlar varsa memnun mu ergonomisi nasıl...
  5. dütdütvınvın

300Tl Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Önerisi

f/p değilde şık olması önemli mümkünse koyu renkler(siyah,lacivert vb.) okula giderken,müzik dinlerken vs. kullanmayı düşünüyorum piyasayı bilmiyorum ama bilindik bi marka olsa güzel olur. (kulak dışı)
  6. dütdütvınvın

50 tl f/p kulakiçi kulaklık önerisi

serviste müzik dinlicem kulakiçi kulaklık önerisi
  7. dütdütvınvın

rampage rm-k3 cashe güzel mi?

şuan seçili kulaklık iyi mi mouse’u siz önerdiniz samsungu siz önerdiniz klavyeyi siz önerdiniz peki bu kulaklık alınır mı? ayrıca diğer son 2 fotodaki satın aldığım ekipmanlar güzel mi? (biri benim biri kuzenim için)
  8. dütdütvınvın

Rampage Lunatic kulaklık alınır mı?

bu kulaklık iyi mi? sorun çıkartır mı?
  9. dütdütvınvın

200 TL lik kulaklık önerisi?

cidden herşeyi hallettim bir bu kaldı çoklazım lütfen 200 tlyi aşmamalı hiç.
  10. dütdütvınvın

Kulaklık 200 TL f/p önerisi

200TL kulaklık f/p önerisi 1611140164 bütçeyi aşmayın lütfen.
  11. dütdütvınvın

rampage rmk 45 vs rampage comfort hangisi iyidir?(önemli)

rampage comfort iyi büyük ihtimalle ama arada 60 tl fiyat farkı var comfort alıp bütçemi baya aşmaya değer mi? kulaklığı çok önemsemiyorum hemen bozulmasın idare etsin yeter bu bağlamda rmk 45 beni idare eder mi?
  12. dütdütvınvın

170 190 arası kulaklık

170 tl 190 tl arası f/p kulaklık 190 ı aşmasın aşarsa olmaz
  13. dütdütvınvın

535 TL'ye ekipman önerisi

klavye kulaklık mouse klavye red switch süper olur kulaklık değilde diğerleri daha önplanda yardımcı olanlara çok saolun.
Top Bottom