Arama sonuçları: *

1. SafakB

Müzik dinlemek ve film izlemek için kulaklık önerisi

Merhaba, Normalde AirPods 2 Pro modeli kullanıyordum ancak S24 Ultra cihaza geçmem sebebiyle tam verimiyle kullanamadım. Bu yüzden kulaklığı aileden iPhone olan birine verdim. Bu sebeple yeni bir kulaklık arıyorum. Kulaklığı olabildiğince kaliteli almak istiyorum, aklımda Galaxy Buds3 Pro var...
  2. SafakB

Masaüstü Bilgisayar İçin Mikrofon Önerisi

Merhaba, 2 hafta önce G733 Kulaklık aldım ancak Discord üzerinde arkadaşlarım mikrofonun o kadar da iyi olmadığını söylediler her ne kadar kablosuz olması ve hafif olması rahatlık sağlasa da benim için mikrofon daha önemli. Bu sebeple harici bir mikrofon araştırıyorum çok kişi HyperX QuadCast...
  3. SafakB

3.500TL'ye kadar kulaklık önerisi

Merhaba, 3.500TL bütçe ile müzik , konuşma ( en önemlisi ) ve oyun için kulaklık arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Kablosuz önceliğimdir.
  4. SafakB

Arctis Prime Kulakta Basınç Yapıyor

Merhaba, Bu sabah elime gelen Arctis Prime'ı yaklaşık 6 saattir kullanmaktayım ancak eski kulaklığıma göre ( Rampage Magnific ) kulağımda çok basınç var gibi hissediyorum bir süre sonra baş ağrısı yapıyor. Sizce bu durum alışma sürecinden mi yoksa kulaklığın yapısından mı kaynaklanıyor?
  5. SafakB

Arctis 5 Vs Cloud 2 Vs Blackshark V2 Vs Arctis Prime

Merhaba, Bir haftadır aktif olarak kulaklık arıyorum ve yorumlarına bakıyorum son olarak bu 3 kulaklık arasında kaldım. Genel olarak müzik dinlemeyi seviyorum ve oyun oynuyorum hangi modeli tercih etmem daha mantıklı olur? Arctis 5'te bulunan Dolby özelliği(desteği) güzel geliyor ekstra...
Top Bottom