Arama sonuçları: *

1. Wabien

Hangisini tercih edersiniz f/p olarak kıyaslayın.

Artılarını eksiklerini yazarsanız iyi olur
  2. Wabien

Kulaklık tavsiye maks 400tl

Kulaklık almayı düşünüyorum rahatlık benim için önemli şuanda sony whc510 kullanıyorum (masaüstünde bluetooth olmadığı için şuan kullanamıyorum) ses kalitesi çok iyi ama kulağı tam kaplamadığı ağrıtıyor ve terletiyor, maksimum 400 TL'ye önerilerinizi bekliyorum aklımda steelseries artics 1 var...
  3. Wabien

James Donkey 720 indirim

https://www.hepsiburada.com/james-donkey-720-siyah-71-surround-rgb-gaming-kulaklik-p-HBV00000YBSEN?magaza=%c4%b0nce+hesap&url_src=and-product-detail 240 tl alınır mı
  4. Wabien

Kulaklık tavsiye 200 300tl arası

200 300tl arası kulaklık arıyorum çok kaliteli bi kulaklık aşırı bir indirimi varsa o da 400tl ye kadar olur. 397 tl Steelseries arctis 1, 396 tl Asus tuf gaming h3, 356 tl Razer kraken x buldum iyi marka ve iyi indirimde olarak ucuz olarakta James Donkey 712 var aklımda bunlardan yada bunların...
  5. Wabien

200 300 TL Arası oyuncu kulaklığı önerisi

Sony wh-c 510 kullanıyorum mikrofonu çok dış ses aldığı için karşı taraf rahatsız oluyor ve kulağımı tam kaplamadığı için ağrıtıyor terletiyor. Aklımda corsair hs35 ve James Donkey 711 712 var bunlardan yada başka marka tavsiyeniz varmı artılarını eksilerini yazarsanız sevinirim.
Geri