Arama sonuçları: *

1. B

Oyun İcin IEM Önerisi (Tangzu Wan-Er Alınır mı?)

Arkadaşlar aşağı yukarı 25 35 dolar arası bir bütçem var. Bu bütçede mümkünse mikrofonlu bir iem arıyorum (bir daha mikrofonun yer kaplamasını istemiyorumda) bu fiyatta çok önerilen bi tangzu wan-er iemi var sizce alınır mı? Oyunlarda iyi ses kastırır mı?
  2. B

Corsair HS80 Dolby Atmos EQ Tavsiyesi?

Merhabalar. Bir süredir HS80 kullanıyorum. Bu ürün dolby sertifikalı bir kulaklık fakat burada en iyi eq nedir, bu movie, game gibi modlar işe yarar mı merak ediyorum. Bu konuda, bu kulaklığı kullanan ve bu işlerden anlayan biri bana yardımcı olabilir? Bu kulaklık için en iyi EQ ayarı nedir...
  3. B

Razer Kraken T.E Ses Yok?

Ürün bugün elime ulaştı fakat hiçbir şekilde ses yok. Kafaya desen oturmuyor kulakta boşluk kalıyor. Bu ses olayını nasıl çözerim? Yardım edin lütfen.
  4. B

Arctis Pro Dip Ses Sorunu

Arkadaşlar selam. 0 Arctis Pro aldım yani jelatinleri vs. hiç kesilmemişti kutu içeriği tertemizdi gerçekten 0 ürün yani. Aldım ışıkları vs. tertemiz sorunsuz çalışıyor, chatmixi de öyle mikrofonu da öyle fakat sesi biraz az ( normal Arctis serilerinin az olduğunu duymuştum ) fakat fullediğimde...
  5. B

ASUS ROG Delta RGB vs SteelSeries Arctis Prime vs Razer BlackShark V2

Evladiyelik kulaklık alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Anakartım MSI B350 TOMAHAWK
  6. B

Steelseries Arctis Prime VS Corsair Virtuoso

Bu iki kulaklıktan hangisini almalıyım? Biliyorum birisi kablolu biri kablosuz fakat Virtuoso, Arctis prime kadar iyi ses performansı sağlar mı? Sağlamaz ise kabloluya yöneleceğim. Anakartım: Msi B350 Tomahawk
  7. B

Eksa E900 Pro USB Mikrofon Sorunu

Arkadaşlar selam. Kullandığım kulaklığın mikrofonu usb de takılıyken ses kaydedicisnde vs. sesi gelmiyor. Fakat jak girişi olarak taktığımda ses gayet net geliyor bunun sebebi nedir? Jak ile takarsam kulaklığın perforamnsını vs. alamıyorum ama usb ile kullanırken mikrofon çalışmıyor ne yapmam...
  8. B

Rampage Drop Plus vs Eksa E900 Pro

Arkadaşlar selam. Yakın zamanda iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Rampage markası Eksa markasının yaptığı kulaklığa sadece logo basmış olarak biliyorum. Sonuç olarak fiyat bazında da düşünürsek sizce hangisini almalıyız? Birisi 400 diğeri ise 250 ( vergilerle 300 bulur sanırsam ) civarında.
Geri