Arama sonuçları: *

1. Y

Logitech G230 Mikrofondan kulaklığa gelen sesleri duyma sorunu

arkadaşlar mikrofona yakın olduğu için değil direk laptoplardaki stereomixe almış gibi ses kaynaktan geliyor direk sürekli kendilerini duyuyor arkadaşlarım bunu nasıl çözebiliriz?
  2. Y

TaoTronics SoundLiberty 92 nasıldır?

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Silikonlu kulaklıklar kulağımdan düşüp duruyor. Bu kulaklığı kullanan var mıdır nasıldır? Silikonsuz olarak bu bütçede başka ne önerebilirsiniz? Kullanan birileri önerirse sevinirim teşekkürler...
  3. Y

70 lira kulak içi kulaklık önerisi

uzun süre kullanımda sıkıntı çıkarmayacak müzik ve arada oyun oynuyorum valorant tarzı çok ciddili oynamıyorum ama iyi olursa ses kalitesi iyi olur ama temel amaç müzik teşekkürler.
  4. Y

Bluetooth kulaklık önerisi

bütçem bu kadar jbl ve soundcore q10 arasında kaldım uzun süre kullanıcam jbl hafif duruyor soundcorelar biraz kaba ve ağır duruyor kafama ağrı yapmasını çok istemiyorum bu fiyatta önereceğiniz f/p kulaklık var mıdır teşekkürler şimdiden.
  5. Y

logitech ekipman değişimi

Logitech G230 kullanıyorum kulaklık olarak yan tarafındaki derimsi renk veren şeyler soyuldu. Bir yerde okuduğuma göre gönderip direk tamir olmadan yenisini gönderiyorlarmış fakat fatura ve kutusu yok yine de yazıp derdimi anlatsam gönderip yenisini alabilir miyim? yurt dışından geldi kulaklık
Geri