Arama sonuçları: *

1. Frecksloin

Razer Kraken Tournament garanti hakkında soru

20 aydır kulaklığı kullanıyorum ve derisinde deformasyon meydana geldi garantiden değişim talep edersem sağlarlar mı?
  2. Frecksloin

Jabra Elite 85h kulaklığın garantisi hakkında soru

kulaklığı nisan ayında istanbuldan aldım, şu an hataydayım. haziran ayında kulaklık birdenbire bozuldu, şarj almamaya ve pili çok hızlı bitmeye başladı. haziran ayında hataydaydım ve kulaklığın kutusundan çıkan küçük type-c kabloyu kaybettim. fakat garanti belgesi vs. kulaklıkta her şey duruyor...
  3. Frecksloin

Marshall Major IV alınır mı? Kullanan var mı?

3300 TL'ye düşmüş. Tasarımını çok beğendim, anc olsa çok iyi olurmuş da fiziksel olarak da yalıtımının iyi olduğunu söylüyorlar zaten. Sizce alınır mı?
  4. Frecksloin

TWS kulaklık önerisi 500 tl

600e kadar çıkabilirim, aradığım özellikler, ergonomik olması, spor yapan biriyim ve kulaklığın kulağımdan düşmesini istemiyorum, ses seviyesinin ve kalitesinin yüksek olması, tek kullanımda 4-5-6 saat götürebilmesi.
  5. Frecksloin

800-900 Kulaklık önerisi?

800 900 tl civarlarında bir kulaklık almak istiyorum, arkadaşlarda jbl'in bikaç modeli var ama denediğimde kulaklarimi fazla sıktığını fark ettim, gun icinde yaklasik 7 8 saat kulaklık takıyorum, haylou t15 tws kullanıyordum, 2 yıl önce almıştım ama pil ömrü 1 saate düştü, değiştirmek...
  6. Frecksloin

kraken tournament vs blackshark v2 x

bütçem 700 tl kraken tournamentta ses kartı var artısı o yönde ama blacksharkın tasarımı çok daha iyi, aralarındaki farkları vs. söyleyerek hangisini almamı önerirsiniz
  7. Frecksloin

Void elite RGB vs Cloud Alpha S

1200 tl küsürde bütçem var, bu zorlanmış hali. ses kalitesi, mikrofon, 7.1 vs. hangisi daha iyidir? rahatlık en çok aradığım şey.
  8. Frecksloin

Logitech g335 7.1 mi?

7.1 yazmıyor ürünün üzerinde. birkaç saat önce açtığım konu vardı, açgözlülük. kendimi tutmaya çalışıyorum. g335 7.1 ise ve ses kalitesi vs. iyi ise alacağım. aşırı ses kasmıyorum hardcore csci falan değilim genelde hikaye oynuyorum. bu fiyat bandında önerebileceğiniz kulaklık var mıdır?
  9. Frecksloin

Cloud 2 vs Cloud Alpha S

videoda Alpha S'in 2 ses odası Cloud 2'nin gek ses odası olduğunu falan söylüyor. Alpha S'te bass ayarlamak için extra kademeli tuşlar falan var. mavi sevmiyorum tek sorun o cloud 2'de gri alacağım eğer cloud 2 alırsam aradaki farka değer mi rengi önemsemenmeyecek kadar fark var mıdır? fiyatlar...
  10. Frecksloin

Mouse önerisi yapabilir misiniz?

2300 tl var elimde xpg summoner + cloud 2 alacağım 300 400 tl bir mouse önerebilir misiniz? elim 19 cm mouse wireless olursa iyi olur ama kaliteliyse kablolu da olabilit problem değil. 1645897479 @AydinSahin
  11. Frecksloin

gaming kulaklık önerisi

arctis 3 almak istiyordum fakat demin kullanıcı yorumlarını gördüm ve ses kalitesinin kötü olduğunu söylüyordu 3 4 kişi. kulaklık önerisi yapabilir misiniz? fiyatına değer olsun istiyorum max 900 verebilirim ama 700 800 seviyesi olursa çok iyi olur klavye için de para arttırmam gerekiyor
  12. Frecksloin

Çözüldü✓ Arctis 3 / Arctis 3 2019 edition?

https://www.itopya.com/steelseries-arctis-3-oyuncu-kulakligi-71_u4667 normal arctis 3 500 tl 2019 edition 999 tl aralarında. ne fark var?
  13. Frecksloin

Gittigidiyor hakkında soru?

piyasa fiyatı 900 tl olan ürün OUTLED adı kapsamında 500tl civarında satılıyor, OUTLED ne oluyor? akakçede 784 tl aynı ürün ve o da gittigidiyorda gözüküyor. nereden sipaeiş veririm, doğru link nedir?
  14. Frecksloin

900TL Arctis 3 alınır mı?

elimde 900tl bütçe ver kulaklık için, henüz pc yok 1 ay içinde alacağım sanırım. kulaklığı hem pc hem de günlük hayatta kullanacağım, otobüs, servis vs. görüntüsü çok hoşuma gidiyor, özellikle beyaz olması ayrı iyi, fiyatına değer mi? günlük kullanım/oyunlar için önerebileceğiniz kulaklık var mı?
Top Bottom