Arama sonuçları: *

1. No Oxygen

Yardım Airpods 2. Nesil dokunmatik atama yapılmıyor!

Bana bir tane 2.nesil airpods geldi ben android kullanıyorum ama dokunmatik çalışmıyor iPhonesi olan birinden dokunmatik ayarı yaptım kendi telefonuma aldım ayarlar gitmiş sadece sol tarafa iki kere tikayinca Google asistanı acıyo sagin dokunmatigi calismiyo ama iPhone da calisiyo
  2. No Oxygen

Yardım Anker r100 mu life note mu lige p2i mi?

Arkadaşlar merhaba bu 3 u arasında kaldım hangisini almalıyım? Linkler R100 https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-anker-soundcore-r100-tws-kulak-ici-siyah-fiyati,1520121299.html Life note...
  3. No Oxygen

Yardım 400 TL telefon Bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar telefonum için Bluetooth kulaklık arıyorum bilindik marka olmasi benim için daha iyi olur örneğin Xiaomi haylou gibi anker qcy pek guvenemedim için pek sıcak bakmıyorum şimdiden teşekkürler
  4. No Oxygen

Yardım 400 lira bandında en iyi kulaklık telefon

Kendim için bir kulaklık arıyorum 400 lira bandında güzel bir şey olsun istiyorum. T15 bakmıştım haylou ama tam karar veremedim. Önerebilecegibiz bir şey var midir. Müzik zevkim phonk müziklere yönelik.
  5. No Oxygen

Çözüldü✓ JBL wave 100 tws nasıldır?

Merhaba arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Bu akşam alicam da hızlı cevap gelirse mutlu olurum. 1661962395 Oyun için değil sadece müzik için
  6. No Oxygen

Yardım Haylou T15 mi Xiaomi earbuds 3 lite mi?

Merhaba arkadaşlar bu kulaklik alicam ama kararsız kaldım t15 mi earbuds 3 lite mi bir türlü karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Her gün müzik dinliyorum ondan iyi ses versin istiyorum oyun için değil sadece müzik.
  7. No Oxygen

Kulaklık önerebilir misiniz?

Arkadaşlar pc için değil normal müzik dinlemek için performanslı bişi istiyorum önceden haylou gt2 kullandım uzun süre çok memnun kaldım bunun gibi kulaklık var mı bildiğiniz çok pahalı olmasın lütfen 1661445769 arkadaşlar lütfen yazın
Geri