Arama sonuçları: *

1. Lewift

G733 Wirelessmı yoksa G PRO X Wireless mı ?

Yakın zamanda bu kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum G733 ün konforunun iyi olduğunu duydum ama G PRO X in ses kalitesi daha iyiymiş sanırım deneyimlemiş kullanmış biri varsa yazabilirse sevinirim
  2. Lewift

Logitech G733 alınır mı ?

yakın zamanda kablosuz bi kulaklık almayı düşünüyorum kafamda g733 almak var daha önce kullanmış veya bilgisi olan biri varsa iyi midir? yoksa o fiyata daha iyisi varmıdır bilgilendirirseniz sevinirim
  3. Lewift

kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

yakın zaman içerisinde yeni bi kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum videolarını falan izledim hepsi birbirine benziyo kullanmış olan veya bilgisi olan varsa hangisini önerirsiniz
  4. Lewift

Trendyoldan Rampage Drop Plus

Trendyoldan Rampage Drop Plus Almayı Düşünüyorum 1-2 Tane Kötü Yorum Var Sıkıntı Çıkarmı ?
  5. Lewift

Gamepower Mihawk mı Hyperx Cloud Stinger Core mu ?

300 Lira Bütçeye Kulaklık Almayı Düşünüyorum Mihawkmı Almalıyım Cloud Stinger Coremu ?
  6. Lewift

300 Lira Bütçeye Kulaklık

300 Lira Bütçeye Hyperx Cloud Stinger Core dan Daha İyi Bir Kulaklık varmı varsa önerir misiniz? ?
  7. Lewift

Hyperx Cloud Stinger Core 2 Kablodan Tek Kabloya Dönüşebiliyormu ?

Hyperx Cloud Stinger Core Alıcam Fakat 2 Kablolu Olması Sıkıntı Çıkarırmı Yada Tek Kabloya Dönüşürmü ?
  8. Lewift

Hyperx Cloud Stinger Core Alınır mı ?

Hyperx Cloud Stinger Core Kulaklığı Almayı Düşünüyorum Hazır Hyperx İndirimi Varken Sizce alınır mı? ?
  9. Lewift

Hyperx Cloud Alpha mı Steelseries Arctis 3 mü ?

Kulaklık almayı düşünüyorum ikiside aynı fiyatta sizce hangisi daha iyi ?
  10. Lewift

HYPERX İNDİRİMİ CLOUD ALPHA

Hyperx indirimi varken sizce clooud alpha alınır mı? yeni kulaklık almam lazım sizce fiyatını hak eder mi? ?
  11. Lewift

ORATALAMA 500 LİRA KULAKLIK

Yeni Kulaklık Almayı Düşünüyorum ortalama 500 lira bandında kulaklık önerir misiniz?.
  12. Lewift

400-600 lira bandında iyi bir oyuncu kulaklığı önerir misiniz?

ben yeni bir kulaklık almayı düşünüyorumda 400-600 lira bandında oyuncu kulaklığı önerir misiniz?.
Geri