Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

FPS Oyunları İçin Kablosuz Kulaklık

Merhabalar, FPS Oyunları oynuyorum Valorant gibi fakat kulaklık olarak Huawei Freebuds Pro kullanıyorum, bu kulaklık TWS ve müzik odaklı. Oyun amacıyla kullanabileceğim kablosuz kulaklık istiyorum. Teşekkürler.
  2. smithblacksmith

TWS Kablosuz Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Mikrofon kalitesi en iyi max. 1000₺ bütçe hangi kulaklığı önerirsiniz?
  3. smithblacksmith

Yardım Huawei Freebuds Pro Bass Sorunu

Merhabalar, Huawei Freebuds Pro kulaklığım var, sağ kulaklıkta bass sesi var ve müziği kapatsam bile o ses “vuuuuu” diye arka planda çıkıyor. Nasıl çözülür?
  4. smithblacksmith

Yardım 350₺’ ya kadar kulak içi kulaklık önerisi

Merhaba, Max Bütçe 350₺ Kulakiçi kulaklık lazım, işyerinde ofiste odaklanmak için kullanacağım, mikrofonu ve şarjı iyi olsun yeterli. Ses kalitesi çok da önemli değil.
  5. smithblacksmith

Yardım FPS Oyunlarda Ses Kasmak

Merhaba, Arkadaşlar FPS oyunlarda ses kasmak için kulaklıktaki bas modunu açmalı mıyım? Bas olunca ses daha iyi kasılır mı?
  6. smithblacksmith

Yardım Anker Soundcore Q10 Lite

Arkadaşlar merhaba, Bu kulaklık müzik için biliyorum fakat örneğin Valorant oynanır mı? Ya da uygun fiyatlı kablosuz kulaklık önerebilir misiniz? Gecikmesi düşük, oyun için.
  7. smithblacksmith

Yardım Mikrofondaki Hışırtıyı Gideren Ücretsiz Programlar?

Merhaba, Mikrofonla ses kaydı yaparken arkada deniz sesi gibi bir ses geliyor hışırtılı şekilde. Krisp adında bir uygulama indirdim fakat haftalık 2 saat kullanılabiliyormuş. Buna alternatif uygulama var mı?
  8. smithblacksmith

Yardım Hangi kulaklık daha iyi?

Gaming gecesi indiriminde güzel bir fiyat olursa alacağım, bunlar hariç 200₺' ya kadar önerilere de açığım.
Top Bottom