Arama sonuçları: *

1. S

Bluetooth kulaklık sesi azaldı

%60 seviyelerinde bana yetiyordu sesi son ses fazla geliyordu bugün taktığımda ise %60 seviyelerindeyken hiç ses gelmiyordu son ses yaptığımda anca %50miş gibi ses geliyor. Mutlak ses ayarı kapalıydı açtım hala aynı. Çözümü bilen varmı? Düzenleme: Eve gelince tekrar denedim ve şuan düzelmiş...
  2. S

Kulaklıklar kulağıma girmiyor?

https://www.hepsiburada.com/havit-tw947-enc-tws-bluetooth-5-3-kulaklik-bej-p-HBCV00004LYYT1?magaza=TechAway Bu kulaklığı aldım silikonlu kulaklıkları denedim hiçbiri kulağıma girmiyor en küçük silikon dahi olsa büyük geliyor silikonsuz deniyim dedim. Bu sefer kulağımdam düşmüyor ama kulaklık...
  3. S

Kulakiçi kulaklıklar kulağımda durmuyor

2 tane kulakiçi kulaklık aldım fakat ikiside kulağıma olmadı. İlk aldığım kalitesiz olduğu için oturmyordur diyip linkte olan kulaklığı aldım lakin en küçük silikonu taksam dahi kulağıma girmiyor. Sağ kulağımdaki çok sıkıntı çıkarmıyor ama soldaki hiç durmuyor. Yürürken veya kendiliğinden...
  4. S

Çözüldü✓ Bu samimiyetsiz şeyler nasıl gidecek

Normalde burda 2 tane vardı steam olanlar yeni geldi samimiyetsiz samimiyetsiz duruyolar orda. Onları seçince sesde gelmiyor zaten
  5. S

Gencergaming iade almıyor??

kulaklık iade edeceğim ve barkod açıldıysa iade alamam teknik rapor olması lazım vs dedi ve yüzüme kapattı 14 gün koşulsuz iade hakkım yokmu benim.
  6. S

İade ederken paketmeye gerek varmı?

Gençergamingden kulaklık almıştım iade edeceğim ve paketlemeye gerek varmı kargo firması paketliyormu. Yurtiçi ile gelmişti sanırım birde faturayı fln attım ben sipariş no yazsam iade alırlarmı?
  7. S

Çözüldü✓ Bunlardan hangisi alınır

Gamepower warlord almıştım dip ses vardı baya birde ağrı yapmaya başladı iade edip sağlam bi marka alayım diyorum aklımda şunlar var https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-corsair-hs50-pro-ca-9011215-eu-siyah-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,607835219.html...
  8. S

RGBden dip ses geliyor(700 tl kulaklık öneri)

Gamepower warlord model kulaklıkta dip ses var asla gitmiyor sebebi büyük ihtimal rgb çünkü modu değiştirirken ledin bi anlığına komple söndüğü mod var o komple söndüğünde ses kesiliyor led yanmaya başlayınca geri geliyor. Bende zaten iade etsemmi diye düşünüyordum şimdi iade edip biraz daha...
  9. S

Yardım Gamepower warlord dip ses sorunu(iade etmelimiyim)

warlord aldım aşırı dip ses var birkaç yöntem denedim ama olmadı geçmiyor sizce nasıl geçer. Gamepowerların çoğunda oluyormuş ama düzeliyormuş ben düzeltemedim.
  10. S

neden laptop hiçbir mikrofonu okumuyor ?

kulaklığın mikrofonunu okumuyor kendi ekranında var küçük mikrofon ondan alıyor sesi kulaklığın mikrofonu takmama rağmen mikrofonkısmına bakıyorum hüç bi değişiklik yok kulakiçi kulaklık mikrofonu taktım onuda okumadı foto koycam hep o fotodaki gibi oluyor monitöründeki mikrofondan alıyor sesi...
  11. S

100-150 TL kulaküstü kulaklık

mikrofonlu kulaklık rahat ama 150 tl fln
  12. S

100 tl civarı kafa bandlı kulaklık

100 tl civarı rahat f/p kulakustu kulaklık kafa bandlı ama kulak pedleri olabildiğince yumuşak uzun kullanımda kafayı ağrıtmaycak varsa tavsiyeniz
  13. S

rahat f/p kulaklık tavsiyesi

kulak pedleri rahat ve kademesiz olan kulaklıklardan varsa bi tavsiyeniz bide mikrofonlu 200 civarı fln fiyatlarda
  14. S

benim kulaklığımın mikrofonunu pc okumuyo

bnm laptopun kendi mikrofonu var o mikrofondan alıyor benimsesimi kulaklığın tüm kabloları yerinde ama kulaklığın mikrofonundan sesi almıyor benden uzakta olan laptopun mikrofonundan alıyor nası düzeltirim birde windows tuşundan ses yazıp yapılan işlemi yapmama rağmen böyle
Geri