Arama sonuçları: *

1. M

Yardım SennheiserHD 458BT laptopa bağlanmıyor

Bluetooth aygıtlarında kulaklık görünmüyor. 1641229330 Kablo ile bağladım, bu sefer de sadece sağ kulaklıktan ses geliyor.
  2. M

1000 TL'ye bu kulaklık alınır mı?

Müzik dinlemek için bunu almaya karar verdim, başka öneriniz var mı? https://www.sennheiser.com.tr/products/sennheiser-hd-458bt-anc-kulak-ustu-bluetooth-kulaklik?_pos=19&_sid=6f9028230&_ss=r
  3. M

300-400 TL bluetooth kulaküstü kulaklık önerisi

Anker q10'u iade ettim onun yerine alacağım. Genel amaç müzik dinlemek için, arada cs go-valorant için kullanırım.
  4. M

İstanbul kulaklık tamircisi önerisi

Jbl t500bt kulaklığımı tamir ettirmek istiyorum, var mıdır bildiğiniz bir tamirci?
  5. M

Bu tarz kulaklık öneriniz var mı?

Bu tarz bir kulaklık bakıyorum. Başka bir öneriniz var mı yoksa bunu alacağım.
  6. M

Yardım İstanbul'da JBL kulaklık tamircisi var mıdır?

Bozulan jbl t500 bt kulaklığım için avrupa yakasında tamirci arıyorum. Garantide tamir yapılmıyormuş. Kulaklık şarj alıyor ama açılmıyor.
  7. M

Eski Samsung kulaklık

Arkadaşlar samsungun eski kulaklığından almak istiyorum. Orjinalini nerden bulabilirim? Bu orijinal midir? https://www.cimri.com/en-ucuz-samsung-orjinal-mikrofonlu-silikonsuz-kulaklik-fiyatlari,539847344
  8. M

Yardım JBL T500 BT kulaklığım açılmıyor

JBL T500 BT kulaklığım garantisi bittikten sonra bozuldu. Normalde şarja takıldığında sönük kırmızı bir ışık yanardı. Bozulunca şarja taktığımda 2 saniye kadar çok parlak bir kırmızı ışık yanıyor sonra normale dönüyor. Kulaklık şarj oluyor ama açılmıyor, hiçbir tuşa tepki vermiyor. Tornavidayla...
  9. M

600 TL Bluetooth kulakiçi kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar sadece müzik dinlemek için kullanılacak bir kulaklığa ihtiyacım var. Silikonsuz olması tercihimdir. JBL olmazsa iyi olur.
  10. M

Yardım Kulaklığın ucundaki şeyler çıktı

Arkadaşlar suya dayanıklı JBL Endurance Jump kulaklığım var. Kulaklığı temizlemek için musluğun altına tuttuğumda kulaklığın ucundaki küçük parçalar çıktı ve kanalizasyona karıştı, bir tanesini yakalayabildim. Daha önce de birçok kez bu şekilde yıkamıştım ama bir sorun olmamıştı. Satın aldığım...
  11. M

Oyun ve Günlük kullanım için kulaklık önerisi

Hem oyunda hem de günlük hayatta müzik dinlemek için kablosuz bir kulaklığa ihtiyacım var. Mikrofonu tak-çıkar veya katlanır olursa iyi olur.
  12. M

JBL T500 BT Açılmıyor

Arkadaşlar kulaklık şarj oluyor fakat açılmıyor. Garantisi biteli 1 ay oldu. Sorun nerede olabilir? İçini açıp baktığımda kablolarda vs. sorun göremedim.
Top Bottom