Arama sonuçları: *

1. hamzacolk

MPOW Seslerine anlam veremedim bir garip ?

MPOW Air SE aldım iyi kulaklık tavsiye ederim fakat anlamadığım şekilde oyundaki sesler biraz değişti. Yükseklik olarak değil fakat bir fark hissettiriyor böyle sanki eski kulaklıkta sesler daha doğalmışta şimdiki yapaymış gibi garip bir değişiklil var pek ifade edemiyorum. uzun lafın kısası...
  2. hamzacolk

600TL Kulaklık önerisi

Oyun ve müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. https://www.epey.com/kulaklik/mpow-air-se.html önerilerde bu kulaklığı gördüm bu alabileceğimin en iyisi midir farklı önerileriniz var mı ? tesekkürler.
  3. hamzacolk

rampage comfort garantiye yollarsam ilgilenirler mi ?

arkadaşlar kulaklığın pedi soyuldu ve boyut ayarlama kısımlarından biri kırıldı. diğeri de pek sağlam değil. garantiye yollarsam ücretli tamir ederler mi ? padleri değişirler mi ve ona vereceğim paraya değer mi yenisini almamaya ? bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler
  4. hamzacolk

QCY T17 , QCY T13 ve QCY T5 tercih konusunda yardımcı olur musunuz ?

bütçem kısıtlı ağırlıklı olarak müzik dinlemek için kullanacagım ama telefon görüşmesi de yaparım. önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
  5. hamzacolk

Yardım Airpods'um da yaşadığım sorun.

Kullandığım airpodsun sol kulaklığı kulağıma tam taktığımda sesi az geliyor sağa göre. Sol kulaklığı biraz gevşetince düzeliyor ama sağ tarafta böyle bir durum yok. Düzeltmemin bir yolu var mı ?
  6. hamzacolk

200₺ kulaklık tavsiye eder misiniz ?

Arkadaşlar kulaklık için en fazla 200₺ verebilirim. James Donkey 710 veya 711 almayı düşündüm. Ne tavsiye edersiniz? Oyun , sohbet ve müzik için kullanacağım. Teşekkürler. (Üstte belirttiğim kulaklıklar düzgün değilse Trendyol’dan önerirseniz daha iyi olur. Zorunluluk değil sadece bakiyem var...
Geri