Arama sonuçları: *

1. MusicianGod

James Donkey 712 250 TL'ye Alınır Mı?

Arkadaşlar şu an ürünün fiyatı 250 tl sizce alınır mı alınmazsa da maximum 250tlye kulkalık önerir misiniz?(50 ekle o bu demeyin 250TL son)
  2. MusicianGod

Rampage Drop Plus Nasıldır?

Rampage drop plusı kullanan arkadaşlar memnun mu ve tavsiye ederler mi birde drop plus ta 7.1 nasıl aktif ediliyor
  3. MusicianGod

400 TL'ye kulaklık önerir misiniz?

aklımda rampage drop plus var başka modeller varsa bildiğiniz güzel kulaklıklar önerirseniz çok güzel olur cs go için alcağım 7.1 önemli değil kaliteli olsun
  4. MusicianGod

1000TL YE FULL GAMİNG SET ÖNERİRMİSİNİZ?

Arkadaşlar 1000tl bütçem var klavye mouse mousepad kulaklık hepsi içinde olmalı masue için hiper x10 sei düşünüyorum hem uygun fiyat(50TL) hem de hoşuma gidiyor ve diğer şeylere param çok kalıyor(950TL) kulaklık ve klavye öneriniz var mı yada full set öneriniz var mı parça parça da alabilirim...
  5. MusicianGod

500 TL altı Kulaklık önerir misiniz??

Arkadaşlar daha çok fps oyunları oynuyorum ve şu anda 500tl ve altına güzel ses kasılacak 7.1 bi kulaklık ihtiyacım var benim aklımda şu anlık jamesdonkey 712 ve ya rampage rgw9 comfort yada rampage drop plus var sizin öneriniz nedir ve bu bahsettiğim ürünleri kullannanlarınız var mı...
  6. MusicianGod

Windows Sonic 7.1

Arkadaşlar yakın zamanda bir bilgisayar almak istiyorum müzik için bir kulaklığımı var windows sonic i ona aktif edebilirmiyim yoksa illa kulaklığın 7.1 olması gerekir mi
Geri