Arama sonuçları: *

1. C

Sony WH-1000XM5 alınır mı?

bilgisayar ve telefonda kullanıcam, bilgisayarda nova 7 kullanıyorum hiç beğenmiyorum asla haketmiyor parasını satıp bunu almayı dusunuyorum telefonda da kullanmak ıcın. rakibi varsa onerır mısınız?
  2. C

5k civarı bütçe ile kulaklık arıyorum

kablosuz, genelde müzik ama oyun da oynuyorum pubg oynarım buna uygun bi kulaklık arıyorum ne alabilirim yarın alıcam
  3. C

5k bütçeye en iyi kulaklık?

5k bütçem var pc için kulaklık arıyorum kablosuz, müzik odaklıyımdır mikrofonum quadcast o yüzden mikrofonunu nasıl oldugunu onemı yok, ses kalitesi iyi olmalı. basslı edm,trap vs dinliyorum
  4. C

2k bütçe en iyi wirelass kulaklık

yeter adam akıllı bı kulaklık alcam onerılerınızı beklıyorum daha ucuz olursa iyi olur, mikrofonu önemli değil, harici mikim var ses kalitesi iyi olsun edm dinliyom
  5. C

500 tl civarı bütçe, kulaklık önerisi

Sadece sporda kullanacağım, bluetoothlu kulaklık önerisi istiyorum kafa üstü olması gerekiyor. Sporda kullanacağım için basslı şarkılar dinliyor olacağım
  6. C

mikrofon önerisi istiyorum helpp

bütçe belirlemedim kafamda ama ucuz, fiyat performans olarak güzel bi mikrofon önerisi istiyorum, pcde airpods kullanıyorum bu yüzden oyun oynarken vs mikrofona ihtiyacım var.
  7. C

airpods proyu masaüstü pcye bağlamak

önereceğiniz dongle var mı?
  8. C

AIRPODS PROYU PCYE BAGLAMA SORUNU

Airpods Pro'mu masaüstü pcme bağlamak için Hama marka bt 4.0 dongle aldım, fakat sürekli kesintiler falan oluyor dinlenmeyecek şekilde. Yardımcı olabilir misiniz?
  9. C

Sizce Airpods Pro Alınır mı?

airpods pro şuanda alınır mı sizce? bende var kardeşim de istiyor daha iyi active noice cancelling özelliği olan kulaklık var mıdır?
  10. C

hangi kulaklık daha iyi

hyperx cloud stinger 285tl şuan gamebooster ghostsharkta 280tl hangisi daha iyi?
  11. C

250tl bütçeyle kulaklık

maks 250tl kulaklık önerisi yapar mısınız
  12. C

300TL'ye kadar en iyi kulaklık

başlıkta gördüğünüz gibi arkadaşlar , 300tl bütçe en iyi kulaklık ne alabilirim?
Top Bottom