bilgisayar ve telefonda kullanıcam, bilgisayarda nova 7 kullanıyorum hiç beğenmiyorum asla haketmiyor parasını satıp bunu almayı dusunuyorum telefonda da kullanmak ıcın. rakibi varsa onerır mısınız?
5k bütçem var pc için kulaklık arıyorum kablosuz, müzik odaklıyımdır mikrofonum quadcast o yüzden mikrofonunu nasıl oldugunu onemı yok, ses kalitesi iyi olmalı. basslı edm,trap vs dinliyorum
yeter adam akıllı bı kulaklık alcam onerılerınızı beklıyorum daha ucuz olursa iyi olur, mikrofonu önemli değil, harici mikim var ses kalitesi iyi olsun edm dinliyom
Sadece sporda kullanacağım, bluetoothlu kulaklık önerisi istiyorum kafa üstü olması gerekiyor. Sporda kullanacağım için basslı şarkılar dinliyor olacağım
bütçe belirlemedim kafamda ama ucuz, fiyat performans olarak güzel bi mikrofon önerisi istiyorum, pcde airpods kullanıyorum bu yüzden oyun oynarken vs mikrofona ihtiyacım var.
Airpods Pro'mu masaüstü pcme bağlamak için Hama marka bt 4.0 dongle aldım, fakat sürekli kesintiler falan oluyor dinlenmeyecek şekilde. Yardımcı olabilir misiniz?