Arama sonuçları: *

1. F

Steelseries Arctis 7+ Ses robotikleşiyor

Selam aşşağı yukarı 1 yıl oldu kulaklığı alalı bayağı memnundum ama son 1 hafta 10 gündür kulaklıktan gelen ses rastgele 5 dakikada bir falan robotikleşiyor cızırdıyor. Arkadaşlarımla konuşurken onların sesleri olabiliyor müzik sesi olabiliyor bazen oyunun sesi robotikleşiyor çok can sıkıcı. Bir...
  2. F

Öneri 4000-5000 TL ye kadar kulaklık önerisi

4000-5000 bandına kadar bütçem var. zorlasam 5.500 falan yaparım belki kaliteli wireless kulaklık almayı düşünüyorum. aklımda logitech G733 var şuanlık yada belki 2. el arctis 9 düşünebilirim yada sıfır arctis 7 de olabilir. ne önerirsiniz?
  3. F

Öneri Kablosuz Telefon Kulaklığı Önerisi

Merhabalar. Telefon kulaklığı almayı düşünüyorum. Bütçem yazıyor zaten. Pil ve genel olarak ömrü önemli benim için Şarjı uzun giderse çok iyi olur 1.5-2 yıl en az kullanmak istiyorum. birde kulaktan düşmeyen bir şey olursa sevinirim.
  4. F

Çözüldü✓ Asus TUF H3 mikrofon bazen çalışıyor bazen çalışmıyor

Daha 2 gün önce indirimde aldım çok güzel çalışıyordu. Gece yatarken masaya koyup yattım sabah kalktım bilgisayarı açtım mikrofon çalışmıyordu 1 - 2 kere reset attım düzelmedi. biraz daha bekleyip birdaha reset attım düzeldi. Yine güzelce çalışıyordu. Dün akşam yine kapatıp koydum masaya az önce...
  5. F

Asus TUF H3 indirimde aldım mantıklımı

Gaming gen tr den indirimde 360 tl ye Asus TUF H3 Silver aldım. İndirim bitecek diye acele edip aldım. Sizce iyi mi yaptım yoksa iade etmeli miyim?
  6. F

Asus Tuf H7 Core nasıldır?

https://www.gaming.gen.tr/urun/3349/asus-tuf-gaming-h7-core-gun-metal-oyuncu-kulaklik/ Bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl bir kulaklık iyi mi? daha yukarı çıkamam bütçe olarak bugün bitiyor indirim.
  7. F

Öneri Steelseries Arctis 9 vs Asus ROG Delta S

Merhabalar, eski kullandığım kulaklığım bozuldu ve yeni bir kulaklık arayışına girdim. 2 kulaklık arasında kaldım. Steelseries Arctis 9 ve Asus ROG Delta S. Arctis 9'da wireless özelliği bulunması ve mikrofonunun Asus ROG'a göre daha iyi olması artı yönleri. Fakat Asus ROG'da Hyperground...
  8. F

Yardım RMA Hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Merhaba. Kulaklığımda dip ses sorunu var. İtopyadan almıştım fakat İtopyadan 2. alışverişim 2'side sıkıntılı geldi ve 2'sindede müşteri hizmetleri yardım etmedi. bu konuların üzerinde önceden çok durdum. hiçbir şekilde yardım etmiyorlar. Son birkaç gündür Corsairin kendi sitesinden desteğe mail...
  9. F

Yardım Corsair Void Elite Wireless RGB RMA nedir?

Merhabalar. yaklaşık 10 gün önce bu kulaklığı almıştım. ancak geldiğinde dip ses problemi vardı. bende teknik servise geri gönderdim. ancak iade veya değişim almadılar. internetten araştırdım yazılımsal bir sorun olduğunu söyleyenler bile var. İtopya olmayınca corsairin kendi sitesindeki maile...
  10. F

Yardım Corsair Void Elite Wireless telefonda kullanılabilir mi?

Merhabalar Corsair Void Elite Wireless kulaklığında Bluetooth yok. USB ile bağlanıyor. Kablosuz olarak USB to Type-C dönüştürücüsüyle telefona bağlayabilir miyim? Bu kulaklığı bağlayınca çalışır mı?
Geri