Arama sonuçları: *

1. oaK´

Kablosuz kulaklık önerisi

arkdşlar dandik crack x kulaklığım bozuldu ve kulak üstü yeni bir kulaklık arıyorum, oyun odaklı olmasına gerek yok sesi kaliteli olsun kablosuz olsun yeter bütçe maxxxxxxx 2-2.5k
  2. oaK´

kulaklığım ne kadar eder

rampage crack kullanıyorum ancak anker q30 aldığım için satmak istiyorum sizce ne kadar fiyat biçmeliyim?
  3. oaK´

Anker q30 alınır mı?

Hocamlar sizce 1800 e alınır mı? 2k bütçeye göre daha iyi kulaklık var mı? 1701023765 aldım gitti allah utandırmasın
  4. oaK´

şarkı dinlemek için kulaklık önerisi

trendyolda ki olay ile almayı planlıyorumda max 2k olacak şekilde satıcısı trendyol olmayan kulaklıklardan önerir misiniz?
  5. oaK´

Kulakici kulaklik önerisi

Silikonsuz olacak şekilde kulakici kulaklik önerisi istiyoruz, max butce 2k
  6. oaK´

kulaklığımı nasıl temizleyebilirim

her yeri kumaş bi kulaklığım var ve rengi beyaz uzun süredir kullanınca haliyle kirlendi baya pedleri çıkıyor onları yıkayıp temizleyebilirm ancak kafa bandı kulaklıkla birleşik olduğu için oraya nasıl bi yöntem uygulayabilirim bilmiyorum bilen var mı nasıl temizlendiğini
  7. oaK´

Razer opus x alınır mı?

https://www.incehesap.com/razer-opus-x-mercury-white-rz04-03760200-r3m1-kablosuz-gaming-oyuncu-kulaklik-fiyati-60880/?utm_source=google&utm_medium=listing&utm_campaign=60880&gclid=Cj0KCQjwlPWgBhDHARIsAH2xdNdzzqhMOhatNloPbMspiQH-4VGDOrQmDlRG8SK7Eml0_pWq4IFKWNcaAtucEALw_wcB alınır mı beyler...
  8. oaK´

400tl kulakustu kulaklik onerisi

Mad butce 400- 450tl bildiğiniz fp kulaklik var mi
  9. oaK´

Ses arttırma uygulaması??

Merhabalar bazen şarkıların sesi kısık geliyor pcde ki genel ses seviyesini boostlatmak için 3. parti bi uygulama var mı?
  10. oaK´

Yardım kulaklıklarım ne kadar eder

Selamlar bende 2 adet kablosuz kulaklık var Huawei freebuds 3i Ttec soundmax 2 kulaklıklarım bunlar ederi nedir sizce? gayet temiz cihazlar herhangi bi sorunları yok
  11. oaK´

müzik dinlemek için kulaklık önerisi

selamlar sesi yüksek verebilen sesi fiyatına göre iyi bi şekilde sunabilen bi kulaklık arıyorum ortalama 1500 tl bütçe ayırabilirim, kablosuz olması çok iyi olur, kulaküstü olması tercihimdir
  12. oaK´

1000TL kulaklık önerisi

Selamlar, Bende huawei freebuds 3i kulaklık var. Lakin ses seviyesi bu aralar çok düşük gelmeye başladı ek olarak tam o istediğim müzik zevkini artık alamıyorum. Kablosuz olması tercihimdir ( çünkü bilgisayarın jack girişleri sorunlu ) Kulaküstü, kulak içi farketmez (kulak içi...
  13. oaK´

Yardım kablosuz kulaklığımın sesleri gidip geliyor?

selamlar bende huawei freebuds 3i var daha 2 saat önce falan sorunsuz çalışıyordu lakin şimdi taktım kulaklıkları ses gidiyor geliyor gidiyor geliyor, sadece bilgisayarın sesi falan da değil kulaklık ANC ye geçerken veya ANc yi kapatırkende bu kesilmeler devam ediyor keza kulaklıktan gelen...
  14. oaK´

Öneri 600 TL kulaklık önerisi -kulaküstü-

Selamlar, Bir arkadaşım spor için kablosuz kulaküstü kulaklık arıyor bütçesi 600 tl, bas ağırlıklı olması tercihi. Önerilerinizi bekliyoruz, iyi forumlar
  15. oaK´

Yardım huawei 3i sağ taraftan ses geç geliyor.

merhaba huawei 3i kualklığım var telefonda sorunsuz çalışıyor, pc de de kullanmak için tp linkin 4.0 alıcısını sipariş ettim ve bugün kullanmaya başladım ilk başta valorantta sesler kesilmeye başladı sonra kapatınca oyunu sesler geri gelmeye başladı ardından discorddan ses alamadım vs vs bunları...
  16. oaK´

Öneri çok acil 100 tllik kulaklık önerisi

arkadaşlar trendyoldan indirimim bitmeden 100 tllik bir kulaklık almak istiyorum max 120 tl olması gerekiyor, kulak içi olmalı.
  17. oaK´

600 TL kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba bilgisayarımda kullanmak için max 600 tl civarında kablosuz kulaklık arıyorum kablolu da olabilir lakin usbden güç alması şartı ile (jack girişimde bir takım sorunlar mevcut ses az geliyor) kulaklık ile; oyunlar oynayacağım gta 5 , valorant , forza vs müzik dinleyeceğim ( müzik...
  18. oaK´

400-500 tl bandında kulaklık önerisi

Merhaba daha önce kulaklık tavsiyesi için bir konu açmıştım ancak şuan bütçemi yükselttim ve daha iyi modellere bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  19. oaK´

300-350 tl bandında kulaklık önerisi

Merhabalar aktif olarak bilgisayarımda kullandığım kulak içi jbl kulaklığımın sol tarafı artık çalışmıyor ve 2 3 haftadır sağ taraftan ses alıyorum , hem sağlık açısından zararlı , hem de stereo keyfini almak istediğimden ötürü bir kulaklık önerisi istiyorum. istediğim özellikler başlıca şunlar...
  20. oaK´

jack çoklaştırıcılar işe yarar mı?

arkadaşlar pcden sesi jbl kualk içi kulaklık ile alıyorum ancak mikrofonunu kullanamıyorum 1 in 2 aparatları işe yarıyor mu gerçekten ? çnk kulaklığı mikrofon yerine taktım ses kaydetmemiş
Geri