Arama sonuçları: *

1. altin cocuk

300 TL TWS Kulaklık Önerisi

Çubuklu yapıda ve tasarımı güzel olması, şarj ve mikrofon önceliğim. Bütçem 300 TL iyi bir şey derseniz biraz daha çıkabilirim. Lazım mı bilmiyorum ama kullanılacak telefon İphone. @Evil Belief
  2. altin cocuk

İtopya 2 gündür iade değerlendiliyor diyor.

İtopyadan aldığım kulakığı İade ettim fakat hala talebimi kabul etmediler 2 gün geçti çok saçma değil mi? Neden kabu letmiyorlar. Daha kulaklık 1 günlük ynei aldım aldığuım gibi iade ede bastım 2-3 gündür değerlendirliyor diyor.
  3. altin cocuk

Yardım Hyperx cloud stinger core alınır mı?

300 TL'ye düşmüş alınır mı? https://www.amazon.com.tr/HyperX-Stinger-Kulakl%C4%B1k-HX-HSCSC2-BK-WW/dp/B083Q6Q41G/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2AFBF9XVABHA1&dchild=1&keywords=hyperx+cloud+stinger+core&qid=1615841800&sprefix=hyperx+cloud+sting%2Caps%2C280&sr=8-1...
  4. altin cocuk

Hyperx Cloud Stinger Core alınır mı?

Cızırtı sorunu yaşayan varmış galiba böyle bir şey var mı? Alınır mı kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  5. altin cocuk

Laptop için Jak Çoğaltıcı önerisi

Laptopumun 1 tane jak girişi var fakat yeni alacağım kulaklıkta 2 çıkış var çoğaltıcı önerir misiniz? Bütçem yok fiyat/performans önerirseniz sevinirim. Performansı düşürür mü? Bu arada bu kulaklığın çıkışları mikrofon ve ses olarak mı? Ona göre ürün almak lazım fakat çıkışlarını bilmiyorum...
  6. altin cocuk

Monster Pusat alınır mı?

Şu ürünü buldum bir modele logo basmışlar belli ama hangisi anlamadım, alınır mı? https://www.monsternotebook.com.tr/pusatkulaklik/pusat-gaming-headset-lite/
  7. altin cocuk

200 TL Kulaklık Önerisi

Bütçemi arttırdım oyun için kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
  8. altin cocuk

Öneri 150 TL Kulaklık Önerisi

150 TL ve aşağısı kulaklık önerilerinizi bekliyorum . Rampage everest gamepower önermezseniz sevinirim. @epica59 @TECHNO
  9. altin cocuk

Bilgisayar için Kulak içi mi Kulak dışı mı?

Anakartımda bluetooth yongası var sizce bluetoothlu kulak içi mi yoksa kulak üstü mü? 150 TL bütçe de oyun için kullanacağım.
  10. altin cocuk

Gamenote H2016D nasıldır?

Gamenote H2016D kullanan var mı? Sormak istediğim sorular; 1-) Terleme, kulağı sıkma acıtma gibi durumlar oluyor mu? 2-) Günde 10 saatimi bilgisayar başında geçirdiğim için baş ağrısı yapmaması önemli eski Rampage kulaklığımda 2 saat de kulağım kıpkırmızı ve şiddetli baş ağrısına neden oluyordu...
Geri