Arama sonuçları: *

1. imasa32

Artic 1 Wireless vs Anker Q30

Hangisini önerirsiniz hem günlük kullanım hem oyun için?
  2. imasa32

2500 TL Bluetooth kulaklık önerisi

2500 TL civarı kablosuz kulak üstü kulaklık öneriniz var mı? Telefonda müzik dinlemek film izlemek için bilgisayarda da oyun müzik film vs için.
  3. imasa32

Bu yaka mikrofonu alınır mı?

https://www.trendyol.com/en-siga/iphone-uyumlu-ikili-kablosuz-yaka-mikrofonu-icin-kablosuz-mikrofon-ile-youtube-facebook-tiktok-vlog-p-341506588 Ucuz yollu bir şey bakıyorum da youtube, reels videosu için iş görür mü?
  4. imasa32

Corsair Void Elite Ses Kasamama

Ucuz bir gamepowerla bile oyunlarda daha güzel ses kasabilirken void elite ile kasamıyorum. Sebebi nedir? Birsürü EQ ayarı denedim fakat olmadı. Nasıl düzelir?
  5. imasa32

Corsair kulaklık garanti

Corsair void elite var. Nereden garantiye verebilirim?
  6. imasa32

Corsair void elite mikrofon sorunu

Dün mikrofon çalışıyordu bugün durduk yere gitti. Nasıl çözerim bu sorunu?
  7. imasa32

Yardım Void Elite ses kasamama sorunu

Icue yazılımı falan indirdim kurdum ama csde valoda ses kasılmıyor bir türlü. Adamın sesi geliyor ama az geliyor. Bunun için ne yapabilirim, EQ ayarları falan yapmam gerekir mi önerdiğiniz ayar var mı?
  8. imasa32

Void Elite VS HS60 Pro

Bu aralar kulaklıkla ilgili çok soru sordum kusura bakmayın :D Sizce hangisi daha iyidir CS GO, Valorant için falan?
  9. imasa32

Razer Blackshark V2 X VS Corsair HS60 Pro

Bu iki modelden hangisini almak daha iyi olur?
  10. imasa32

HS50 Pro vs HS60 Pro

Aradaki fiyat farkına değer mi? yayın yaparken kullanılacak
  11. imasa32

Mouse ve Kulaklık sizce uygun mudur?

Kulaklık olarak Cooler Master CH 321 Mouse olarak Hp Omen 600 modellerini almayı düşünüyorum. Açıkçası mousenin biraz ucuz olması şüphe uyandırıyor. Mouse için biraz daha bütçe arttırabilirim daha değişik önerileriniz için.
  12. imasa32

Rampage Drop Plus vs Cooler Master CH321 vs Corsair HS35

Bu 3 modelden hangisini önerirsiniz? Genellikle CS GO için hangisi iyi gider?
  13. imasa32

Yardım Kulaklığım makinede yıkandı

Iphone kulaklığım makineye atıldı ve sağ taraftan ses geliyordu fakat sol taraftan çok az ses geliyordu. Ben de direk pirince yatırdım. Düzelme imkanı var mı? Başka önerileriniz var mı?
Top Bottom