Arama sonuçları: *

1. 0

Razer kulaklık Low battery uyarısı

Selamlar Razer barracuda x kulaklığım şarj seviyesini düştüğünde 5 10 dk da bir low battery uyarısı veriyor ve bu artık sinirimi bozmaya başladı kendi yazılımı yok , telefon uygulaması var ama uyarıyla ilgili hiçbir şey yazmıyor ben çözemedim peki sizlerin bu konu hakıkında bir bilgisi varmı.
  2. 0

Razer barracuda x şarj olmuyor

Arkadaşlar kulaklık düşük batarya uyarısı verdikten sonra şarja takım ve 4 saat geçti kırmızı ışık sabit yeşile döndü kulaklığı şarjdan çıkardım ve açtım ama hala düşük batarya diyordu şarja bakmak için uygulamasına girdim şarj hala aynı sorunun ne olduğunu anlamadım ve şarj etmek içinde pc ye...
  3. 0

Wireless kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba wireless kulaklık önerilerinizi bekliyorum benim aklımda HyperX cloud stringer 2 wireless ve razer barracuda var ama aklıma tam yatmadı sizin önerileriniz nelerdir .Fps oyunları oynuyorum genellikler mikrofonu net ve iyi ses kasan kulaklık tercihimdir.
  4. 0

HyperX cloud stringer 2 wireless alınır mı

Arkadaşlar kulaklık alacağım ve wireless olmasını istiyorum başlıkta yazdığım gibi hyperx cloud stringer 2 wireless alınır mı? ve önerimiz varmı
Geri