Arama sonuçları: *

1. gokhan.url

JBL 500BT SARJ OLMUYOR

yakın zamanda dolaptan 2.el jbl 500bt aldım %100 sarj ile geldi ve kullandım simdi sarj etmek istedigimde kırmızı ışık yanıp sönüyor ve bu durumu internette araştırdığımda sorunun pilde oldugunu ögrendim bu pili nereden bulabilirim nerede tamir ettirebilirim yardımcı olur musunuz?
  2. gokhan.url

Mikrofon Konusunda Bilgili Birisi Var Mı?

aşırı konu açtım hepsi cevapsız kaldı artık böyle bir baslık atma gereği duydum mikrofon bass ayarı yapmak istiyorum fakat internettekilerin hepsinde realtek bass ayarı yapıyorlar fakat realtek laptop mikrofonunu görüyor kulaklık mikrofonunun bassını ayarlayamıyorum lütfen yardım edin Burada...
  3. gokhan.url

Kulaklık Mikrofonu Bass Nasıl Ayarlanır?

Kulaklığın mikrofonu %100 olmasına rağmen sesim az geliyor bass ayarlarsam düzeliceğini düşünüyorum fakat realtek hd audio da laptopun kendi mikrofonunu kullanıyor o yüzden ayarlayamıyorum bunun bir yolu var mıdır?
  4. gokhan.url

Realtek Mikrofonu Kulaklık mikrofonu olarak kullanma

Başlık yanlış olabilir ama böyle bir şey yapmak istiyorum Realtek mikrofonu laptop mikrofonu olarak kullanılıyor ve istediğim şekilde bass vs ayarlayabiliyorum fakat kulaklığın mikrofonunda bass ayarlayamıyorum realtek programını kulaklık mikrofonu için kullanabilir miyim? @FurkanAslan ...
  5. gokhan.url

RAMPAGE DROP PLUS MİKROFON SES AZ

ses seviyesi 80 deyken mikrofon sesi çok az algılamıyor bile %100 e alınca da mikrofon patlıyor her şey duyuluyor nasıl bir ayar yapabilirim yardımcı olabilir misiniz lütfen
  6. gokhan.url

ACİL Soundpad'den şarkı açınca mikrofonun sesi yavaş yavaş kısılıyor

Soundpadden şarkı açınca mikrofon ses düzeyi git gide iniyor ve sesi algılamamaya başlıyor nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olun
  7. gokhan.url

ACİL Soundpad'den şarkı açınca mikrofonun sesi yavaş yavaş kısılıyor

%100 olan mikrofon bu seviyelere düşüyor
  8. gokhan.url

Rampage audio mikrofon sesi otomatik azalıyor

soundpadden şarkı açınca otomatik yavaş yavaş azalıyor nasıl düzelir
  9. gokhan.url

Rampage Drop Plus Yazılımı Hakkında Hata

herhangi bir değişiklik yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum yardım edebilir misiniz
  10. gokhan.url

Rampage DROP PLUS MİKROFON ÇALIŞMIYOR

Daha yeni geldi mikrofonu deneyim dedim mikrofon çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz lütfen :/
  11. gokhan.url

Kulaklık Mikrofonu Çalışmıyor Yardım

Laptop kullanıyorum kulaklık taktığımda sadece ses duyabiliyorum mikrofonum laptopun mikrofonu oluyor yardım edebilir misiniz model acer nitro 5
  12. gokhan.url

Gamenote h2002d vs Rampage Comfort vs Tronsmart Sono

Bu 3 kulaklıktan hangisini tercih etmeliyim mikrofon kalitesi iyi olmalı kulaklarım biraz büyük ağrıtmamalı ve terletmemeli ışık önemli değil https://www.epey.com/kulaklik/rampage-rgw9-comfort.html https://www.epey.com/kulaklik/tronsmart-sono.html...
  13. gokhan.url

Rampage Comfort vs Havit h200d

Comfort 210₺ ye h200d 280₺ ye denk geliyor ikisi arasından hangisini seçerdiniz sadeliği seviyorum ve kulaklarım biraz büyük rampage drop kullanırken 2-3 saat sonra ağrıtıyor. Mikrofon kalitesi ve ses kalitesi önemli ışığa gerek yok comfortun tek sevmediğim özelliği var ışıklı olması ve...
  14. gokhan.url

HAVİT H200D KULAKLIK PEDLERİ

Arkadaşlar Rampage drop kullanıyorum 3-4 saat aralıksız oyun oynadığım zaman kulak çevrem acıyor. Kafa yapım büyük o yüzden kulaklarım da büyük bu kulaklığı kullanan varsa kulak ölçüleri ile birlikte acıtıyor mu söyleyebilir mi
  15. gokhan.url

MAX 300₺ Kulaklık Önerisi

FPS oyunları için ve müzik dinlemek için alacağım aliexpress den e900 pro veya Hepsiburadadan tronsmart sono almayı düşünüyorum
  16. gokhan.url

Hp H320GS alınır mı?

https://m.trendyol.com/hp/h320-gs-7-1-gaming-isikli-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-p-35209226 indirime girmiş sizce alınır mı? yoksa 100₺ fark ile rampage comfort alınır mı? FPS oyunları için
  17. gokhan.url

Öneri 300₺ FPS Kulaklık Önerisi

Fps oyunları oynayacağım 7.1 sanal sizce olmasa da olur mu? Bu 3 kulaklık arasında kaldım, yardım ederseniz sevinirim...
  18. gokhan.url

Corsair HS35 Alınır mı

İtopya da indirime girmiş 289₺ alınır mı oyun için
  19. gokhan.url

Kulaklık,mouse,klavye önerisi

merhabalar 7.1 sanal mikrofonu güzel mikrofon açma kapama özelliği bulunan bir kulaklık arıyorum rgb klavye (mekanik hisli/red) bilek desteği bulunan rgb mouse ve büyük mousepad bütçe toplamda 700 ses kalitesi her şeyden önemli tabii ki
  20. gokhan.url

Corsair h35 stereo alınır mı

https://www.itopya.com/corsair-hs35-stereo-siyah-gaming-kulaklik/ şu an indirimde alınır mı sizce? oyular için
Top Bottom