Arama sonuçları: *

1. wolvesina

Öneri Spor vs. İçin Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Daha çok sporda kullanıyorum salonda ayrı müzik çalıyor o yüzden sesinin yüksek olması lazım ucuda silikon olursa tadından yenmez Bütçe olarak Taksit oranına göre 1500'e kadar çıkarım ama Peşin 700-1000 Arası İdealdir diye düşünüyorum
  2. wolvesina

Öneri Spor İçin Kulakiçi kulaklık önerisi

Çok fazla para harcamayı düşünmüyorum 1200 lira falan var kafamda Aktif olarak Xiomi Buds 2 Kullanıyordum 3 senedir falan Bozuldu kulaklıkların biri bende artık yenileme kararı aldım önerilere açığım Genelde sadece sporda kullanıyorum kulağımdan zırt pırt düşmeyecek ve sesi yüksek bir kulaklık...
  3. wolvesina

Öneri 600 TL Kulaklik Önerisi

Valorant oynayan bir arkadas arıyor Tavsiyeleriniz beklıyorum
  4. wolvesina

Öneri 1500TL Kulaklık Önerisi

Tercihen wireless
  5. wolvesina

Öneri 500TL Kulak içi kulaklık önerisi

500TL Bütçe var kulak içi bakıyorum fps oyunları oynuyorum genelde önerilerilerini bekliyorum
  6. wolvesina

Kulaklığımın kapağı sallanıyor

Tam işaretlediğim yer gevşemiş sanırım sol kulak kısmı sallanıyor sağda öyle bir şey yok bunu ne yapayım arkadaşlar kopmasın bu? fotoğrafki kulaklığı kullanıyorum Asus Tuf H7
  7. wolvesina

Yardım FİVEM Tarzı Oyunlarda Sesim Berbat Gidiyor

Merhaba Asus Tuf H7 kullanıyorum discord teamspeak üzerinde bir problem yok sesimde ama FİVEM'de voice chat kullanırsam berbat gidiyor sesim mikrofon ayarlı oyunda var mı böyle bir şey yaşayan ?
  8. wolvesina

Yardım Asus H7 Kablolu Kulaklık mikrofon Algılamıyor

Arkadaşlar merhaba itopyadan indirimden aldığım Asus H7 model kulaklığın 2 mikrofonu var birisi yaka diğeri jak ile çıkar tak yapılan mikrofonu fakat takmama rağmen ana mikrofonu algılamıyor sesimi yaka mikrofonundan iletiyor bilgisi olan var mı
  9. wolvesina

400-500TL Kulaklık ÖNERİSİ FPS VE DİSCORD

Bütçem 400-500TL Arası aşmayı düşünmüyorum kulak pedleri yuvarlak ve dar olan kulaklıkları atmazsanız sevinirim rahat edemiyorum çünkü onlarla parasının hakkını vericek bir kulaklık alıp 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum (Elimde Logitech G230 var 7 senedir kullanıyordum mikrofonu bozuldu) kalitesi...
  10. wolvesina

Yardım Asus TUF Gaming H5 Lite KULAKLIK ÖNERİSİ

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-h5-gaming-oyuncu-kulaklik-fiyati-45927/ Alınır mı bu fiyata yanında stand vs. de veriyorlar
  11. wolvesina

Maksimum 400 TL Bütçe ile Oyun Odaklı Kulaküstü Kulaklık Önerisi

300-350TL civarı maksimum bütçem var mikrofonuda güzel seside güzel bir kulaklık arıyorum şuan Logitech G230 kulaklığımın 7. senesi ve mikrofonu temassızlık yapmaya başladı açıkçası logitech'in kulaklık tasarımına bayılıyorum konfor konusunda boş günlerimde 8 saate kadar bilgisayar başında...
  12. wolvesina

750TL Kulaklık Kablolu Veya Kablosuz Önerii

Sorum başlıktaki gibi yanıtlarınızı bekliyorum
Geri