Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Bluetooth kulaklık ses kesilmesi

Bluetooth kulaklığımı kullanırken her zaman olmasa da sesi kesik kesik verdiği durumlar oluyor. Kullandığım telefonun aynısı olan başka bir Cihaz da denediğimde böyle bir sorun yaşamadım. Acaba donanımsal bir sorun olabilir mi telefonumda yoksa kulaklık uyumu ile alakalı mı?
  2. D

Yardım Oppo Enco Buds W12 alınır mı?

Başlıkta yazdığım kulaklık 450 TL gibi bir fiyata tercih edilir mi? Mikrofon performansı benim için pek önemli değil.
  3. D

Huawei Freebuds SE vs Honor Choice Earbuds X

Başlıkta yazdığım iki modelden herhangi birini kullanan var mı? Varsa lütfen durumunu veya kalitesini belirtebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  4. D

JBL C100Si alınır mı?

Başlıkta belirttiğim kulaklığın müzik performansı nasıldır? Eğer başka bir model öneriniz olursa lütfen belirtin. Bütçem 250 TL.
  5. D

Öneri Kablosuz Kulaklık önerisi

Yaklaşık 350 tl ye kadar bir bütçem var,bu bütçeye kadar alabileceğim kaliteli modeller var mıdır?Sadece müzik dinlemek için kullanacağım.
  6. D

Yardım Bütçeme göre Hangi kulaklığı almalıyım?

Arkadaşlar,biliyorsunuz ki fps oyunlarında en öneml etmenlerden birisi de ses kasmak.Birçok kulaklık yeterli geliyor ancak malzeme yapısı,,hoparlör kalitesi gibi ve ömürlülük gibi etmenler de var.Buna dayanarak sizce bu fiyat bandında ne tercih etmeliyim? (Ürünlere bakarak 300 tl yi birazcık...
  7. D

Dersler için Kulaklık önerisi

Derslerde kullanmak için pc kulaklığı arıyorum öneriniz varmı?
  8. D

Derste kullanmak için kulaküstü kulaklık önerisi

Arkadaşlar pc de kullanmak için kulaklık önerinize ihtiyacım var derste kullanacağım.
Top Bottom