Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

🎧 ANKET! - Hangi marka/model kulaklığı kullanıyorsunuz?

Evet dostlar! Donanım Arşivi forumumuzun Klavye ve Mouse anketlerinden sonra şimdi ki anketimiz ise Kulaklık! Hangi marka/model kulaklığı kullandığınızı yorumlarda ve ankette belirtebilirsiniz... Kulaklık almak isteyen arkadaşlar ise almak istediği veya düşündüğü kulaklığı kullanan kişiler ile...
  2. Yavuz Sultan Selim

GamePower markası sizce dandik mi? ve hangi ülkenin markası?

Arkadaşlar bu GamePower markasını hangi ülke üretiyor ve şirketin sahipleri hangi ülkenin insanları? Çin mi? Bu markaya çok eleştiriler geliyor ürünleri tabi ki de aham şaham değil ama genede kısık bütçeli oyuncuların ihtiyacını görebilecek seviyede bir marka olduğunu düşünüyorum. Mesela şuana...
  3. Yavuz Sultan Selim

SON 1 ÜRÜN - Logitech G Pro X 2 Lightspeed - 9.374 ₺

SON 1 AYDAKİ EN UCUZ FİYAT OLARAK GÖRÜNÜYOR AKAKÇE'DE...
  4. Yavuz Sultan Selim

HyperX Cloud III ne ara çıktı?

Daha yeni gördüm, Süreyya Hanımın muhteşem değişimi gibi olmuş https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-ııı-red-headset-727a9aa-kablolu-kulak-üstü-kulaklık-siyah-kırmızı-1231539.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.7
  5. Yavuz Sultan Selim

Abdullah Hacıgül'den kablosuz kulaklık müjdesi!

Merak ettim valla
  6. Yavuz Sultan Selim

● PC Hocası - Yeni marka F/P Kulaklık, Mouse ve Klavye incelemesi !

Valla arkadaşlar kulaklık direk fiyat bandında gayet iyi. Mikrofon testi bu seviyeye göre muhteşem. Kesinlikle izleyin ve ekİpmanlara bakın. İhtiyacı olan arkadaşlar var ise o kulaklığı tavsiye ederim. Diğer ekipmanlarda hoşuma gitti
  7. Yavuz Sultan Selim

Stereo Mu Yoksa Surround 7.1 Mi Tercih Edersiniz ?

Arkadaşlar hard core oyuncular için sizce hangisi daha iyidir ?
  8. Yavuz Sultan Selim

HyperX Cloud 2 aldım ! H.O / G.O ?

Beyler ileriye dönük temkinliyim valla faizsiz kredi vurdum 6 ay lık aldım. Blackshark V2 X ide satacağım aldığım fiyata.
  9. Yavuz Sultan Selim

Drop Plus'ın orijinal markasının adı nedir ?

Rampage marka basan marka olduğu için bari orijinaline bakayım dedim belki fiyatı uygundur. İsmini bilen varmı .
  10. Yavuz Sultan Selim

HyperX Cloud II'nin fiyatı ne öyle !

Daha 4 gün önce 899 TL olan kulaklığı şimdi 1.156 TL yapmışlar :( Neyseki Blackshark V2 X aldım 399 TL ye :D HYPEX CLOUD II LİNK
  11. Yavuz Sultan Selim

Razer Blackshark V2 X sipariş ettim.

Arkadaşlar Drop Plus veya Cloud II istiyordum aslında ama böyle bir fırsat gelmiş tabi ki de sorgulamadan hemen daldım aldım. Eksi bir yanı vs varmıdır Drop Plusa kıyaslasak ?
  12. Yavuz Sultan Selim

Razer Blackshark V2 X vs Rampage Drop Plus ?

Arkadaşlar ikisinin fiyatı da aynı küsuratta sizce hangisi daha iyidir ? Rampage Drop Plus: LİNK Razer Blackshark V2 X: LİNK
  13. Yavuz Sultan Selim

Öneri 500 TL Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar aklımda Razer Blackshark V2 X var 529 TL ve jak girişli :( Bir de sizin tavsiyelerinizi alayım
  14. Yavuz Sultan Selim

CS:GO 7.1 Kulaklık Önerisi !

Selamun Aleyküm canlar. Kulaklık önerisi almak istiyorum. Max bütçe 650 TL dir. Ben CS:GO cuyum. Günde 4.5 - 5 saat Gamepower Kızaru alacaktım ama şu dip ses mevzusu biraz engel oldu bana kararsız kaldım halbuki kızarunun o tasarımı , rgb si ve incelemeleri (Abdullah Hacıgülün incelemesi) gayet...
  15. Yavuz Sultan Selim

Öneri •• 3 adet 7.1 Gaming Kulaklık. Sizce hangisi ?

3 Model arasında kalakaldım ; JamesDonkey 712 RGB 7.1 Gaming Kulaklık GamePower Kızaru 7.1 RGB Gaming Kulaklık Corsair HS35 Gaming Kulaklık
  16. Yavuz Sultan Selim

Öneri Yeni INCA 7.1 RGB Gaming Kulaklık !

Arkadaşlar bu kulaklık piyasaya yeni girmiş. Sizce alınacak kalitedemi ? Önce James Donkey 712 Kullandım dip ses problemi vardı :( INCA YENİ KULAKLIK LİNKİ
Top Bottom