Arama sonuçları: *

1. angel_eye

Bluetooth headset önerir misiniz?

Harici mikrofonum var, kulaklığın mic performansı hiç önemli değil. Bluetooth olsun, 6 saat dayanırsa çok iyi olur. Bütçede karar kılamadım daha ama 2-3 k arası olabilir, şimdiden teşekkürler iyi forumlar arkadaşlar.
  2. angel_eye

Öneri HyperX Solocast kullananlar yorum yapabilir mi?

Arkadaşlar iyi forumlar. Headset kulaklık kullanmayı bırakıyorum. Tws kulaklık aldım ama discordda sesli sohbette kullanmaya çalışınca mic kalitesini arttırmak için monoya geçiyor. Ben de harici mic almayı düşünüyorum. Bu mic nasıl? Kullanıcıları deneyimlerini paylaşabilirse memnun olurum...
  3. angel_eye

Öneri Pc için gaming tws önerisi

Headsetlerden sıkıldım. Tws kulaklık almak istiyorum bütçe sorunu yok. Zaman zaman rekabetçi oyun oynadığım oluyor
  4. angel_eye

Öneri Pc öncelikli günlük kullanım tws önerisine ihtiyacım var

Pc win 10 sistem, telefon oppo reno 4. Razer hammerhead true wireless x düşünüyorum daha iyisi var mı?
  5. angel_eye

Öneri Kafaüstü kulaklıklardan sıkıldım öneri lazım

Arkadaşlar iyi forumlar. Kafaüstü kulaklıklardan sıkıldım iyi bir tws ve masaüstü mikrofon almayı düşünüyorum. Tws'i dışarda telefonda kullanmalık, pcye geçince de pcde kullanmayı planlıyorum ama mikrofon performansları bir headset değil. Masaüstü mikrofon önerisi lazım. Telefon: oppo reno 4...
  6. angel_eye

Öneri Pc için 7.1 kulaklık lazım

Yakın zamanda Steelseries Arctis 1 aldım ama memnun değilim iade etmeyi planlıyorum. Mikrofonu iyi, kaba durmayan ve kumaş pedli kulaklık önerirseniz sevinirim. Sanal da olsa 7.1 şart
  7. angel_eye

Gamepower Medusa 7.1 kullanan var mı

İyi forumlar arkadaşlar. Başlıkta da gördüğünüz gibi konu Gamepower Medusa modeli kulaklık. Bu kulaklığı kullanan var mı? Deneyimleriniz nedir?
Top Bottom